Herkes her şeyi söyler de sizin kanıtınız nedir?Açmış olduğu server ile ilgilenmeyen bir gm. boşa geçen zamanınız olur. bir çok oyuncu tarafından da el altından kendine yakın oyunculara yardım ettiği de söylenildi. geçmiş olsun bu sw patlak!
Açmış olduğumuz server sürekli aktif, sorunsuz bir şekilde sonuna kadar da açık. Oyuncu az olduğu halde aylardır kazanmıyor olduğu halde açık mesela. Ne olsun isterdin? Nasıl bir ilgi ya da muamele talebin var?
Ahahaha kime ne item verilmiş, kim kayırılmış. 1 tane kanıt sunar mısın. 1 kişi çıksın bana yardım etti desin, 1 kişi çıksın ben şahidim şöyle adam kayırıldı desin. Bak burada istediğiniz iletişime hazırım. Ama bol keseden atmadan.Victoria Vitality 130 resmen bu sunucunun en büyük sorunu; adam kayırma, el altından item vermedir! GM'lik yaptığına inanamıyorum, çünkü adam oyunla ilgilenmiyor event yaptığı zamanda kendi arkadaşlarına selam veren birisi bu kadar mı birilerine yakın olduğunu belli edersin ve destek olduğunu herkes tarafından bilinir olurAdam oyuncuları kendi çıkarları doğrultusunda kullanıyor. Haksızlıklara göz yumuyor, kendi .çevresine ayrıcalık tanıyor. Oyunun keyfini tamamen berbat etti.