110 Cap - +1500 OYUNCU | ZENITH ONLİNE | 110 CAP | 1X RATES | ORİJİNAL SİSTEM | PLAY2WİN | Sayfa 5 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap +1500 OYUNCU | ZENITH ONLİNE | 110 CAP | 1X RATES | ORİJİNAL SİSTEM | PLAY2WİN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zenith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 92
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Thank you, welcome <3

bqiQA.jpg

bqjoW.png

bqjog.jpg

bmq7C.jpg

bmqIi.jpg

bmqIB.jpg

bmqd2.jpg

bmqdL.jpg

bmqds.jpg

bmqdH.jpg

bmqd9.jpg

bmqdi.jpg

bmqdj.jpg

bmqdF.jpg

bmqdZ.jpg

bmqdt.jpg

bmqd5.jpg
İGN:eXadore
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

IGN:eXadore

Nick Supero
Ben ve arkadaşlarımı special kervanda haksız kazanç diye ban attı.

Ancak special kervan çekebilmek için ny0qap4.jpeg - Hızlı Resim bu görevleri yapmak gerekiyordu. Bu görevlerde trader olarak special kervan saatinde çıkıyor. Oyunun yönlendirmesi bu şekildedir. (resimdeki görevlerden niyadaki special yok bu görevlerin adını belirtmek için eklediğim görsel.)

Buradaki görev sonucu da ödül olarak 5 deve veriyor bilenler bilir. Bu deveyle daha fazla slot imkanı olduğundan kazançta daha çok oluyor.
Tanıtımda bahsettiği gibi tüm görevler açık diyor ama bu görevin ödülü olan deveyle kervan çekince banlıyor. Zaten special kervan çekmek için bu görev zorunlu olduğundan bunu yapmadan kervan çekemiyoruz.
Dinlemeden etmeden dümdüz ban atıyor.
ngaq27g.jpeg - Hızlı Resim
co0jepc.jpeg - Hızlı Resim
d2zjf90.jpeg - Hızlı Resim
Hitap ve üslup olmadan konuşmayı başaramadan muhatap alıyor insanları. 20 günlük emeğimizi hiç etti. Hakkımı helal etmiyorum.

Böyle bir açık olduğunu düşünüyorsa gelip söyler en fazla goldumu siler. Dümdüz kendi eksikliğinden kaynaklı hatadan dolayı ban atılması hatasını kabul edemeyen bir yönetim olduğunu gösterir.

Oyunu orijinal tutmaya çalışıp bundan dolayı da orijinal görevleri yapan kişileri sorgusuz banlaması rezil bir durum.

Buna göre tercih ediniz.
Geceniz güzel olsun.

I feel like im at 2010, its perfect server!

IGN: Alessa

Etiketler Etiketler
110 cap pvp server vsro pvp server zenith 110 cap zenith online

Geri
Üst Alt