120 Cap - +750 Online | Grand Opening 06.03.2026 | Marik Online | 120 Cap 13DG Silk System | Box System & Drop & Dungeon System | | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap +750 Online | Grand Opening 06.03.2026 | Marik Online | 120 Cap 13DG Silk System | Box System & Drop & Dungeon System |

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MarikOnline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Presiz slotlarda 6 char 0 drop beyler...Premium almazsanız drop alamazsınız buna göre oynayın ben sildim bu yüzden.Zaten guıldler de belli ingamesiz oynamayacak adamlar bu serverde.Siteden bakın ne dediğimi anlarsınız.Ben kimseye yorum yapmam huyum değildir ama buraya yapma ihtiyacı duydum

Presiz slotlarda 6 char 0 drop beyler...Premium almazsanız drop alamazsınız buna göre oynayın ben sildim bu yüzden.Zaten guıldler de belli ingamesiz oynamayacak adamlar bu serverde.Siteden bakın ne dediğimi anlarsınız.Ben kimseye yorum yapmam huyum değildir ama buraya yapma ihtiyacı duydum
güzel yorumlarınız için teşekkürler <3

Etiketler Etiketler
#120cap 120 cap 13 dg private server 120 cap eu ch private 120 cap pvp server eu & ch eu ch balanced eu ch server private silkroad silkroad online

Geri
Üst Alt