90 Cap - [90 CAP] Velixa Game | CH Only | 3X EXP/SP | Long-Term | Beta: 16.10.2026 | Grand Opening: 23.10.2026 | SroCave - SRO Destek Forumu

90 Cap [90 CAP] Velixa Game | CH Only | 3X EXP/SP | Long-Term | Beta: 16.10.2026 | Grand Opening: 23.10.2026

VelixaGame

Water Ghost
https://discord.gg/xfdRKKJhH6

Velixa-Game-Banner-v3.gif

Velixa-Game-Tanitim-Link.webp
Velixa-Game-Tanitim-Link-2.webp

Velixa-Game-Opening.webp

Velixa-Game-Tanitim-Detayli-Aciklama.jpg

​

Son düzenleme:
Güzel servar güzel düşünülüp tasarlanmış şimdiden herkese başarılar
IGN : AdamOlanaEyw

Legend is coming..

IGN: MrSAYGIN
Güzel yorumunuz için teşekkürler! Sizlerle birlikte bu macerayı daha da büyütmek için buradayız. Bol rekabetli, bol eğlenceli ve keyifli oyunlar dileriz! ⚔️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hayır'lı olsun başarilar dilerim ❤ SROlife
Güzel yorumunuz için teşekkürler! Sizlerle birlikte bu macerayı daha da büyütmek için buradayız. Bol rekabetli, bol eğlenceli ve keyifli oyunlar dileriz! ⚔️

Uçsuz bucaksız bir emeğin karşılığı gibisin Velixa 🐫
İGN: Exorcist

Güzel servar güzel düşünülüp tasarlanmış şimdiden herkese başarılar
IGN : AdamOlanaEyw

elinize emeğinize sağlık beklemedeyiz 👍👏🤘🇹🇷

IGN : cCc_Reis_cCc

Güzel yorumunuz için teşekkürler! Sizlerle birlikte bu macerayı daha da büyütmek için buradayız. Bol rekabetli, bol eğlenceli ve keyifli oyunlar dileriz!⚔️

Başarılar Güzel Proje #Srolex #srocave

Başarılar Güzel Proje #Srolex #srocave
Güzel yorumunuz için teşekkürler! Sizlerle birlikte bu macerayı daha da büyütmek için buradayız. Bol rekabetli, bol eğlenceli ve keyifli oyunlar dileriz!

Sonunda beklediğimiz sro açılacak be başarılar <3
IGN:Barbosa
Güzel yorumunuz için teşekkürler! Sizlerle birlikte bu macerayı daha da büyütmek için buradayız. Bol rekabetli, bol eğlenceli ve keyifli oyunlar dileriz⚔️

Son düzenleme:
Etiketler Etiketler
3x exp silkroad 3x sp silkroad 90 cap 90 cap pvp 90 cap silkroad chinese silkroad job system silkroad only chinese silkroad online silkroad özel server silkroad private server silkroad private server advertising silkroad private server tanıtım silkroad pvp silkroad pvp server silkroad pvp tanıtım sro pvp server unique system silkroad velixa game vsro tanıtım

Geri
Üst Alt