Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sistem bizden, işi sanata dökmek @Valuex den.Başarılar dilerim güzel tanıtım
Siz güzel baktığınız için öyle görüyorsunuzyine harikalar yaratılmış
IGN: ShaqqyBoom
Güven verebildiysek ne mutlu bize, hoşgeldiniz şimdiden.Başarılarının devamını dilerim güzel konu güvenilir gm <3
Teşekkürler, Max level ortalama 1 hafta sürecektir diye tahmin ediyoruz. 5-10 gün arası diyebiliriz. Kademeli bir sistem mevcut aslında, Roc Mountain'e geçene kadar kasılmak server geneli rateye göre daha kolay olacak.Güzel sistem, harika konu. Başarılar dilerim, inşallah 20 günde max lv olunmaz.
1 hafta sürmezse geçen sürenin elektriğini sana yansıtıcam.Teşekkürler, Max level ortalama 1 hafta sürecektir diye tahmin ediyoruz. 5-10 gün arası diyebiliriz. Kademeli bir sistem mevcut aslında, Roc Mountain'e geçene kadar kasılmak server geneli rateye göre daha kolay olacak.
Yanlış duymuşsunuz oyunumuz tamamiyle solo oyuncu odaklıdır. Önce ki 2 sezonda olduğu gibi bu sezonda da 0 pay 0 ingame mottosuyla ilerliyoruz.Başarılar güzel sistem paylı sistem değildir umarım paylı diye duydum üzdü
Gözlerinizin yansımasıdır o efendim, saygılarharika gözüküyor