Kapalı - Agora Online |SEASON III 100 Cap | CH Only | Drop BoX System | Job System |Coming Soon.!| Konu Günceldir. | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Agora Online |SEASON III 100 Cap | CH Only | Drop BoX System | Job System |Coming Soon.!| Konu Günceldir.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan agora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agora

Captain Ivy
--- içerik kaldırıldı ---

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel sistem güzel tanıtım başarılar diliyorum :)

Arkadaşlar başlamayın bu servera ben başlamak için resmen gün saydım. Tam başlamasına saatler kala para basacak oyuncular ağlamaya başladılar, ip limit 4 olsun dediler. Yönetimde sözde anket yaptı, sonra pc limit 2, ip limit 4 oldu. Madem böyle olacaktı niye konu tanıtımında ip limit 8 dediniz. Bu tarz ip limiti 2-4 olan serverlarda parayı basan kral oluyor. Emek vererek bir şeyler yapmaya çalışanlar geride kalıyor. Bu sebeple server tanıtımının dışına çıktıkları için başlamayın güven olmaz bunlara.

Bu arada arkadaşlar konu tanıtımına uyan ve pc limiti 1 veya 2 , ip limiti 8-10 gibi olan server varsa yeni açılacak mesaj gönderir misiniz oraya gelelim.

Arkadaşlar başlamayın bu servera ben başlamak için resmen gün saydım. Tam başlamasına saatler kala para basacak oyuncular ağlamaya başladılar, ip limit 4 olsun dediler. Yönetimde sözde anket yaptı, sonra pc limit 2, ip limit 4 oldu. Madem böyle olacaktı niye konu tanıtımında ip limit 8 dediniz. Bu tarz ip limiti 2-4 olan serverlarda parayı basan kral oluyor. Emek vererek bir şeyler yapmaya çalışanlar geride kalıyor. Bu sebeple server tanıtımının dışına çıktıkları için başlamayın güven olmaz bunlara.

Bu arada arkadaşlar konu tanıtımına uyan ve pc limiti 1 veya 2 , ip limiti 8-10 gibi olan server varsa yeni açılacak mesaj gönderir misiniz oraya gelelim.
pc dene bakalım tanıtıma göre mi kalmış ankete göremi ön yargı insanı yer bitirir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
silkroad 100 cap silkroad 100 cap ch silkroad emek

Geri
Üst Alt