Kapalı - Alexandria Silkroad | 110 CAP | Eu & CH | 5x Exp Rate | Old School | BÜYÜK AÇILIŞ 10.10.2025 21:00 GMT +3 ! 10.000+ ONLINE ! | Sayfa 14 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Alexandria Silkroad | 110 CAP | Eu & CH | 5x Exp Rate | Old School | BÜYÜK AÇILIŞ 10.10.2025 21:00 GMT +3 ! 10.000+ ONLINE !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alexandria110
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 276
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu exp ve sp rateyi çok düşük yapmanızın amacı ne kardeşim? Bu oyunu oynayan çoğu kişi botlamak istemediği için pvp sro oynuyor. Günlerce bot izlemek zevk vermiyor niye ısrarla bunu en zor rate yapmaya çalışıyorsunuz. Oyuncuları level kasarak oyunda tutmaya çalışmak yerine aktiviteler ile oyunda tutsanız daha çok player kazanacaksınız. 1 haftadır solo botluyorum daha 110 olamadım bütün hevesim daha oynamaya başlamadan kaçtı sildim oyunu, umarım dikkate alırsınız sonraki projeler de başarılar

Günde 13824983984 kere dc yemekten 10 kişilik grup olarak oyunu bıraktık teşekkürler!

Dünden beri sürekli DC yiyorum. Uzun zaman sonra private'a dönmüştüm, bir kez daha dönülmeyeceğini anladım.

bu son güncellemden sonra client neden açılmıyor launcher bile gözükmeyen bi hata verip start kısmı gelmiyor boş kutu hatası veriyor

Son düzenleme:
dün akşamüzerinden beri client açılmıyor sw patladı sanırım

bu son güncellemden sonra client neden açılmıyor launcher bile gözükmeyen bi hata verip start kısmı gelmiyor boş kutu hatası veriyor
yeni link indirmelisiniz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dün akşamüzerinden beri client açılmıyor sw patladı sanırım

Dünden beri sürekli DC yiyorum. Uzun zaman sonra private'a dönmüştüm, bir kez daha dönülmeyeceğini anladım.

bilgisyarda açılmaması için bir uyarı veriyor. ama uyarının ne olduğunu göstermiyor.sebebi nedir?

1 ay olmadı kapandı :(

hiç bir açıklama yok neden bır acıklama vs yapmak bukadar zor bır acıklama ıle playerlerı rahatlatabilrsiniz insanlar boşunamı emek harcadık dıye dusunuyor ama siz sw kapalı tutup sıtede herangibir acıklama yapmıyorsunuz sıteyı neden kurdunuz neden bır acıklama yapılmıyor ...........

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
110cap euch old school

Geri
Üst Alt