Kapalı - Anashya Online | 110 Cap EU-CH | % 50 Emek | 11 DG Nova +7 FB Start | Fight Sox Drop and Box | Job Based | Auto Event | Silk System | G.O 13.12.2024 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Anashya Online | 110 Cap EU-CH | % 50 Emek | 11 DG Nova +7 FB Start | Fight Sox Drop and Box | Job Based | Auto Event | Silk System | G.O 13.12.2024

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anashya110cap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun zamandır bu sistemde bir server bekliyordum sistem harika olmuş başarılar dilerim

Uzun zamandır bu sistemde bir server bekliyordum sistem harika olmuş başarılar dilerim
Oyun sistemimizi, Beğendiğiniz için çok teşekkür ederiz. Amacımız siz değerli oyuncularımıza, sorunsuz eğlenebileceğiniz keyifli adil bir oyun oynatmaktır.

Çok güzel system herkesin beğeneceği piyasada olmayan bir oyun sabırsızlıkla bekliyorum açılışı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıldık artık sürekli aynı tür oyunları oynamaktan biraz değişiklik olsun beta falan açılışı olucakmı ?

Merhaba sisteminiz gayet güzel fakat bu sistemde rekabet çabuk biteceği gibi izlenim aldım fakat eski bir dostum olan cengizhanin bu sistemde bir sw si olmuş ve aylarca severek oynamıştık sistem aşşağı kıyarız aynı fakat mob drop tan Fight yerine Power drop olsa Fight item ise FGW drop olsa bence daha zevki ve rekabetçi bir ortam yaşanabilir teşekkürler :)

güzel tanıtım olmuş hayırlı olsun başarılar dilerim merakla beklemedeyiz.

Günaydınlar Sabah sabah Systemi okudum harbiden çok güzel aşık oldum resmen Ayın 13 İple çekiyorum. Projede emeği geçen herkese saygılar.

13 Ünde 24 Kişi Ekibimizle Giriyoruz 🙏 Haydi Haydi Haydi 😎

Beğendiğiniz için, Çok teşekkür ederiz. Sizleri de 13 Aralık - 21.00'da, Aramızda görmekten Mutluluk duyarız.

güzel tanıtım olmuş hayırlı olsun başarılar dilerim merakla beklemedeyiz.
Beğendiğiniz için, Çok teşekkür ederiz. Sizleri de 13 Aralık - 21.00'da, Aramızda görmekten Mutluluk duyarız.

Çok güzel system herkesin beğeneceği piyasada olmayan bir oyun sabırsızlıkla bekliyorum açılışı

Sıkıldık artık sürekli aynı tür oyunları oynamaktan biraz değişiklik olsun beta falan açılışı olucakmı ?
Beta sürecimiz yok, Direkt resmi açılış yapılacaktır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
110cap

Geri
Üst Alt