120 Cap - ANTUSA ONLINE | 120 CAP | EU & CH 1 GOLD FREE SILK - FULL PVP SERVER | 4 YEAR ONLINE! 1000+ USER. | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap ANTUSA ONLINE | 120 CAP | EU & CH 1 GOLD FREE SILK - FULL PVP SERVER | 4 YEAR ONLINE! 1000+ USER.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Antusav2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 68

Antusav2

Mangyang
E8Oq2M.png

E8O2kQ.png
E8QWJc.png

E8QNYj.png
E8QX2y.png
E8QC4I.png
E8QgW2.png

E8QB6k.png

Ben en son 2023te oynamıştm başka bi serverdi onu çok beğeniyordum yıllar sonra Antusa'ya geçtim Bu serverden iyisini bulamadım bulmamda herşey on numara etkinlikler fazla çok güzel server emeği geçen herkese teşekkürler öyle iyi bi server yönetikleri için. MaryJanee_

Öncelikle Selamın Aleyküm Ben Bundan 1 Sene Önce Başladım Başlama Sebebim Başka Severlerde Yeterince Keyifsizlik Üzerine Oldu İlk Kez Yayınına Gittigim Arkadaşımın Önerisiyle Başladım Başladıgıma Pişman Degilim 1 Sene İçinde Göze Gelecek Kadar Güzel Degişiklikler Oldu Ellerinize Ve Emeginize Saglık Başarılarınızın Devamını Bekliyorum <3 Antusa Online <3 Player Name: MMAERAK

Etiketler Etiketler
120 cap silkroad 80 cap silkroad antusasro anutusa silkroad battle royale bot forum ingame isro isror private server pvp silkroad silkroad silkroad antusa silkroad online silkroad server silkroad trijob sro tanıtım sro vsro

Geri
Üst Alt