120 Cap - ANTUSA ONLINE | 120 CAP | EU & CH 1 GOLD FREE SILK - FULL PVP SERVER | 4 YEAR ONLINE! 1000+ USER. | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap ANTUSA ONLINE | 120 CAP | EU & CH 1 GOLD FREE SILK - FULL PVP SERVER | 4 YEAR ONLINE! 1000+ USER.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Antusav2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 720
ANTUSA ONLİNE ANLATILMAZ YAŞANIR 8 YIL ARADAN SONRA OYUNA DÖNÜP ESKİ HEYACANI YAKALADIĞIMIZ SW HERKESİ BEKLİYORUZ
İGN : _GK_

Tanıtım konumuz yenilendi, En güncel bilgiler için incelemeyi unutmayınız. **Antusa Online**

3 senedir bu oyunu oynuyorum ilk defa bir oyundan bu kadar zevk aldım gelin oynayın pişman olmazsınız :)
LeGeNd__41

Silkroad’da artık en zor şey server bulmak değil, yıllar sonra hâlâ ayakta kalan bir server bulmak.
🔥
Antusa’nın 3 yıldır oyuncularıyla birlikte yoluna devam etmesi gerçekten takdir edilecek bir şey.120 CAP, Gold Free ve Full PvP sistemi zaten eski Silkroad ruhunu seven oyuncular için başlı başına güzel bir kombinasyon.
⚔️
Ama bence asıl önemli olan, açılışta binlerce kişiyi toplamak değil; aylar ve yıllar sonra hâlâ oyuncusunu oyunda tutabilmek. Antusa bunu başarmış gibi görünüyor.
👑
Umarım bu yeni versiyonla birlikte daha da büyür, daha fazla oyuncuyu aynı savaşların ve rekabetin içine çeker. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
🙏
Belki bu yorum 10.000 TL’lik E-Pin çekilişine denk gelir
😄
ama ödül bir yana, böyle emek verilmiş projelerin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bol PK, bol savaş, bol eğlence!
🔥
⚔️
Antusa Online v2’de görüşmek üzere!
👑
❤️
nick: SahMat

Gayet güzel ve aktif bir server. Oyuncu sayısı rekabet ve etkinlikler yeterince iyi oyunda sıkılmıyorsunuz Uzun vadeli oynamak isteyenlere tavsiye ederim
KingStone ^_^

Merhaba ben 3 senedir Antusa online Oynuyorum Bu sw de çok dediler Kapanır Ama kapanmadı Bu sw Harbiden Önü açık bi Sw Kapancak mı. Diye aklınızda ? Kalmıyor Antusa onlinede en çok Hoşuma giden Aile Küfür ettiğin zaman Direk chat ban hepimi 30 yaşındayız Aile Küfürr iyi bir şey Değil Dolandırma ws gibi şeyler Asla olmuyor Gm Ga lar Bu Konuda elinden Gelenin En iyisini Yapıyor Bol Eventli bol Adaletli Sw Akşamları işten geldiğinde Oturup sitres Atacağın Bi Sw oyüznden Antusa online İtemler Olsun efekler olsun gayet Güz Saçma sapan Seyler vurmuyor carlar o başka Sw deki gibi Hepinizi Antusa Online Bekleriz Sen yokken 1 kişi Eksiğiz :)
My Çar Fear4 :) Antusa Online 🫡❤️

Etiketler Etiketler
120 cap silkroad 80 cap silkroad antusasro anutusa silkroad battle royale bot forum ingame isro isror private server pvp silkroad silkroad silkroad antusa silkroad online silkroad server silkroad trijob sro tanıtım sro vsro

Geri
Üst Alt