120 Cap - ANTUSA ONLINE | 120 CAP | EU & CH 1 GOLD FREE SILK - FULL PVP SERVER | 4 YEAR ONLINE! 1000+ USER. | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap ANTUSA ONLINE | 120 CAP | EU & CH 1 GOLD FREE SILK - FULL PVP SERVER | 4 YEAR ONLINE! 1000+ USER.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Antusav2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Kalıcılık ve eski tatları bir arada sunan silkroad server. Pvp olsun emeğim çöpe gitmesin diyen playerlerin tercihi. Teşekkürler Antusa Sro <3
Nick: LittleCash

Herkese iyi eğlenceler. Oyuna bugün başladım ve çok beğendim. Emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. TEŞEKKÜRLERRRR....

IGN: LittlePearl

Tabi şimdi hep güzel yönleri konuştuk biraz eksileri konuşalım. Serverdeki sistem oldukça karmaşık, bilgilendirme yapılan sadece facebook sayfası var. Oyunun kendi sitesinde de maalesef açıkça belli değil bir şeyler. Örnek veriyorum honor sistemi, nereden kaç puan geliyor rank ne zamanlar sıfırlanıyor ve honor rank sıfır görünüyor. Bunlar gibi bir çok belirsizlik mevcut. Gm ye soru soruyorsunuz maalesef açıklayıcı düzgün cevap vermiyor. Soruları cevaplamak senin görevin. Eğer ilgilenemiyorsan bu işlere bakacak birini tayin etmeni öneririm. Extra olarak 1 yıl giriş yapılmadığında hesabınız silinir ve tüm emeğiniz boşa gider, bu hiçbir yerde yazmıyor hesabınız silindiğinde anlıyorsunuz :)

Etiketler Etiketler
120 cap silkroad 80 cap silkroad antusasro anutusa silkroad battle royale bot forum ingame isro isror private server pvp silkroad silkroad silkroad antusa silkroad online silkroad server silkroad trijob sro tanıtım sro vsro

Geri
Üst Alt