Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
100 CapServer Online - Arc Online I 100 Cap Chinese I Dungeon - Drop System I Grand Opening : 03.04.2026
Uzun zamandır şöyle ESKİ ISRO tarzı bir server olsada oynasak diyordum harika bir proje olmuş elinize emeğinize sağlık. Adeta eski ISRO günlerini andıracak. Sabırsızlıkla bekliyoruz
İGN : TinkiWinki
Kimse k.bakmasın oyunu indirdim kurdum kayıt oldum. Her sw de kullandığım ID ve ŞİFREYİ doğru yazmama rağmen yanlış diyor.Daha oyuna giriş yaparken hata veriyor. Aynı ID ve şifreyi sitesine giriyorum kabul ediyor. Bu nedir yani. Discorda tıklıyorum Vex-Bilişim diye bir şey çıkıyor. Pek sağlama benzemiyor sanırım. Ben oyunu sildim
El altından servera silk dağıtıp, item sattığı anlaşılınca insanlar kaçmaya başladı üzerine Gm'ler oyunla ilgilenmeyi bıraktılar ve herkesin tahmin ettiği şey yaşandı ama ne yazık ki bu son değil birkaç haftaya xyz adı neyse yeni server açıp kalıcı olmaya geldik diyerek dolandırıcılıklarına devam edecekler. PvP serverlara para yatırılmayacağı belli oldu. Açılıp 1 haftayı geçen server yok denecek kadar az(1 haftadan fazla devam eden serverların çoğu paylı serverlar).