100 Cap - Server Online - Arc Online I 100 Cap Chinese I Dungeon - Drop System I Grand Opening : 03.04.2026 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Server Online - Arc Online I 100 Cap Chinese I Dungeon - Drop System I Grand Opening : 03.04.2026

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ArcOnline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ArcOnline

Mangyang

QgHrfNb.png

MGN0w_Ht.png

Son düzenleme:
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder projenizde başarılar dilerim #Vex

nice , discord links not work !

güzel sistem eğlence odaklı düşünülmüş başarılar dilerim (y)

sistem güzel bol aktivite severiz ^^ #HellGate Olarak Buradayız :) Anaksunamun

Uzun zamandır şöyle ESKİ ISRO tarzı bir server olsada oynasak diyordum harika bir proje olmuş elinize emeğinize sağlık. Adeta eski ISRO günlerini andıracak. Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
İGN : TinkiWinki

açılış günü 03.04.2026 yazıyor ama hala check yazıyor. server açılış ne zaman ?

Gerçekten hakkını veren bir baş yapıt ellerine sağlık hocam izindeyiz :) Asude

Güzel sw elinize sağlık, başarılar

İNG: Odry

Kimse k.bakmasın oyunu indirdim kurdum kayıt oldum. Her sw de kullandığım ID ve ŞİFREYİ doğru yazmama rağmen yanlış diyor.Daha oyuna giriş yaparken hata veriyor. Aynı ID ve şifreyi sitesine giriyorum kabul ediyor. Bu nedir yani. Discorda tıklıyorum Vex-Bilişim diye bir şey çıkıyor. Pek sağlama benzemiyor sanırım. Ben oyunu sildim

El altından servera silk dağıtıp, item sattığı anlaşılınca insanlar kaçmaya başladı üzerine Gm'ler oyunla ilgilenmeyi bıraktılar ve herkesin tahmin ettiği şey yaşandı ama ne yazık ki bu son değil birkaç haftaya xyz adı neyse yeni server açıp kalıcı olmaya geldik diyerek dolandırıcılıklarına devam edecekler. PvP serverlara para yatırılmayacağı belli oldu. Açılıp 1 haftayı geçen server yok denecek kadar az(1 haftadan fazla devam eden serverların çoğu paylı serverlar).

Etiketler Etiketler
100 cap 100 cap ch arconline emek 100 cap only ch silkroad silkroad 100 cap silkroad 100 cap server

Geri
Üst Alt