140 Cap - Astyra Silkroad-R | 140 CAP | 1:1 ISRO | ULTIMATE | GRAND 24.07.2026 | Sayfa 7 | SroCave - SRO Destek Forumu

140 Cap Astyra Silkroad-R | 140 CAP | 1:1 ISRO | ULTIMATE | GRAND 24.07.2026

HAKSIZ YERE İNSANLARA SİLK DAGITIMI VE KARAKTER BANLIYORLAR EMEK HIRSIZLARININ OYUNUNDA VAKTİNİZİ HARCAMAYIN VUR KAÇ SERVERLARDAN BİRİSİ

HAKSIZ YERE İNSANLARA SİLK DAGITIMI VE KARAKTER BANLIYORLAR EMEK HIRSIZLARININ OYUNUNDA VAKTİNİZİ HARCAMAYIN VUR KAÇ SERVERLARDAN BİRİSİ
Bu yorumun silinmesini istemiyorum hatta mümkünse tanıtım konusunun başına sabitlenmesini istiyorum @RanstaMonsta

İlgili kişi, bir önceki oyunumuzda da aynısını yapmış, banlanmış, yetmemiş yine böyle saçma sapan yorumlar atmış ve en sonunda farklı bir forum sitesinden de ceza yemiştir.

Nitekim bu sezonki oyunumuza da farklı bir nick yani Retniw adıyla girip, oyunumuzda silk alıp yine hiç bir yayın aktifliğinde olmayıp bizden bazı isteklerde bulunmuş ardından karşılıksız kalınca bizim sahibimizmiş gibi konuşup oyun içi yalan iddialarda bulunmaya başlamıştır.

Tanıtım konumuzu illaki gören oyun sahipleri olacaktır, kendisinin asıl nick MegaOWL, herkesten uzaklaştırma yediği içinse yeni nicki Retniw’dir.

İlgilenen kişilere daha detaylı bilgiler verebilirim burada paylaşamayacağım.

Dikkat edin lütfen kendisini oyununuzda oyun olarak bile barındırmayın.

"Astyra Online offers a great experience,
ING: Xunder

Etkileyici bir tanıtım olmuş, oyuna başladık elinize sağlık (y)

IGN: B3B3K

Etiketler Etiketler
140 cap private server isro files job system new server silkroad

Geri
Üst Alt