Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
110 Cap konusunda yoğun dönüşler almıştık umarız herkes için keyifli güzel bir 110 Cap deneyimi olacakbeklenen 110 ?....
TeşekkürlerBaşarılar
sro Best IGN / OYES
Merhaba Athens 2005'te hiç bir zaman pay/ingame söz konusu olmamıştır ve hiç bir zaman da olmayacaktır. Aramıza hoşgeldinizPAY?INGAME VAR MI ? GÜZEL SERVER OLMUŞ BAŞLAMAK İSTERİZ. PAY VE İNGAME OLMADIĞININ SİZİN YAZINIZDAN GÖRMEK İSTERİZ
zaman yerimizi aldık IGN:2LuaMerhaba Athens 2005'te hiç bir zaman pay/ingame söz konusu olmamıştır ve hiç bir zaman da olmayacaktır. Aramıza hoşgeldiniz![]()
Merhaba, top level race eventini discord, facebook üzerinden duyurduk ve tanıtım konularının altında yorum olarak belirttik ama haklısınız tanıtım konumuzda yer almıyordu. Exp rateyi ve level sürecini test etmek amacıyla böyle bir etkinlik yapma kararı aldık.zaman yerimizi aldık IGN:2Lua
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
EVEEET OYUNU İNDİRDİK. LV RACE YAPMIŞSINIZ AMA TANITIM BÖYLE BİREŞY YAZMIYOR? NEDEN BÖYLE BİRŞEYİ SON DK ALMA KARARI ALDINIZ? JANGAN BOMBOŞ GİREN CIKIYOR. GELENİN HABERİDE YOK