110 Cap - ATHENS 2005 | 110 CAP | 1 MONTH 3000+ PLAYERS | LONG-TERM | $1000 REWARDED EVENTS | Sayfa 7 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap ATHENS 2005 | 110 CAP | 1 MONTH 3000+ PLAYERS | LONG-TERM | $1000 REWARDED EVENTS

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iAquarius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 180
  • Görüntüleme Görüntüleme 52K
Yeni gelmedik geri geldik EsqueRa - SeaL0FTurk babalara selam---- EKE VURAYIM O GÖÖÖÖÖÖÖTTTEEEE
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

PAY OLMADAN ADAM GİBİ OYNAYACAĞIMIZ TEK SERVER

Döktürmüş yine her sezon kalite dahada artıyor çoğu piyasadaki dandik serverlar editçilerden çok çok üstünde eline sağlık . .
IGN:LitararyTR

Beta boyunca saatlik 25 Gift Silk & Top Level Race aktif edildi.

Herkese merhaba, beta bugün saat 21.00 GMT+3'te çevrimiçi olacak ve beta aşamasında Top Level Yarışı düzenlenecek. Beta 1 gün boyunca çevrimiçi olacak ve 8 Ocak saat 21.00 GMT+3'te sona erecek. Beta sona erene kadar, Seviye Sıralamasında ilk 10 oyuncu aşağıdaki gibi ödüllendirilecektir:

1. Sıra: 5000 Silk
2. Sıra: 4000 Silk
3. Sıra: 3000 Silk
4. Sıra: 2000 Silk
5. Sıra: 1000 Silk
6-10. Sıra: 500 Silk

Son düzenleme:

1dmcjpe.jpg

imrwqmd.jpg

6v5t1pl.jpg

terzt87.jpg

zuniree.jpg

1satvny.jpg

aplfcmw.jpg

rol8jr0.jpg

aagbpv0.jpg

jmwcqbp.jpg

mys47t8.jpg

sro Best IGN / OYES

PAY?INGAME VAR MI ? GÜZEL SERVER OLMUŞ BAŞLAMAK İSTERİZ. PAY VE İNGAME OLMADIĞININ SİZİN YAZINIZDAN GÖRMEK İSTERİZ

PAY?INGAME VAR MI ? GÜZEL SERVER OLMUŞ BAŞLAMAK İSTERİZ. PAY VE İNGAME OLMADIĞININ SİZİN YAZINIZDAN GÖRMEK İSTERİZ
Merhaba Athens 2005'te hiç bir zaman pay/ingame söz konusu olmamıştır ve hiç bir zaman da olmayacaktır. Aramıza hoşgeldiniz :)

Merhaba Athens 2005'te hiç bir zaman pay/ingame söz konusu olmamıştır ve hiç bir zaman da olmayacaktır. Aramıza hoşgeldiniz :)
zaman yerimizi aldık IGN:2Lua

EVEEET OYUNU İNDİRDİK. LV RACE YAPMIŞSINIZ AMA TANITIM BÖYLE BİREŞY YAZMIYOR? NEDEN BÖYLE BİRŞEYİ SON DK ALMA KARARI ALDINIZ? JANGAN BOMBOŞ GİREN CIKIYOR. GELENİN HABERİDE YOK

Son düzenleme:
zaman yerimizi aldık IGN:2Lua

EVEEET OYUNU İNDİRDİK. LV RACE YAPMIŞSINIZ AMA TANITIM BÖYLE BİREŞY YAZMIYOR? NEDEN BÖYLE BİRŞEYİ SON DK ALMA KARARI ALDINIZ? JANGAN BOMBOŞ GİREN CIKIYOR. GELENİN HABERİDE YOK
Merhaba, top level race eventini discord, facebook üzerinden duyurduk ve tanıtım konularının altında yorum olarak belirttik ama haklısınız tanıtım konumuzda yer almıyordu. Exp rateyi ve level sürecini test etmek amacıyla böyle bir etkinlik yapma kararı aldık.

Uzun zamandır 110 cap oynamıyordum gerçekten herşey çok dengeli görünüyor deneyeceğim başarılar herkese

Etiketler Etiketler
40cap emek euch hardrates longterm oldschool progressive

Geri
Üst Alt