- Ana Sayfa Sabit
aram modu sayesinde klasik etkinliklerden farklı bir rekabet yaşayacağız gibi duruyor
Tirion
Tirion
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Hocamaram modu sayesinde klasik etkinliklerden farklı bir rekabet yaşayacağız gibi duruyor
Tirion
Teşekkürler güzel yorum için.Bayadir Oynamiyorum Basariar Bakalim Uzun zaman sonra Guzel sw baslayalim
IGN : ReiS________
evet konu açıkoyun acıldımı konu görunmuyor da
Size çok iyi bir şekilde anlıyorum bende istemezdim koymak fakat gerçekten Dll ve Proxyler bokunu cıkartacaktı. sen 1 kervannla çekerken başka birinin 30 charla kervan cekmesi sence iyi birşeymi. Amacım bunu engellemekdi. Tekrardan Özür diliyorum vaktinizi aldıgım ve morelinizi bozdugum için.Server iyidi basladım 120 oldum sonra kervan cekmek ıstedım ama kervana pre sartı koymusun ben oyuna para atmadan kervan cekerek premı alıp gelişmek ıstıyorum bizi niye dusunmedınız ? pre alacak oyuna para atacak kadar param yok fakiriz ne yapalım oynamayalım mı ?
en azından 1 charla olsun çekseydım çekemedım oyunda gelişemeyeceğim için bırakmak zorunda kaldım çok üzücüSize çok iyi bir şekilde anlıyorum bende istemezdim koymak fakat gerçekten Dll ve Proxyler bokunu cıkartacaktı. sen 1 kervannla çekerken başka birinin 30 charla kervan cekmesi sence iyi birşeymi. Amacım bunu engellemekdi. Tekrardan Özür diliyorum vaktinizi aldıgım ve morelinizi bozdugum için.