120 Cap - BASES ONLİNE 120 CAP FULL PVP SERVER AÇILIŞ: 07.08.2026 CUMA SAAT: 21:00 SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ | SroCave - SRO Destek Forumu

120 Cap BASES ONLİNE 120 CAP FULL PVP SERVER AÇILIŞ: 07.08.2026 CUMA SAAT: 21:00 SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ

BasesOnline

Mangyang
BASES ONLİNE 120 CAP FULL PVP SERVER AÇILIŞ: 07.08.2026 CUMA SAAT: 21:00 SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ :love:
E8VS3F.jpg

Son düzenleme:
Tanıtım biraz amatörce olmuş, umarım oyun başarılı olur. kolay gelsin.

Uzun yıllardır Silkroad özellikle de PvP private server oynayan biri olarak söylüyorum bu tanıtım konusu maalesef 2026 standartlarının oldukça gerisinde kalmış. Görsel tasarım eski ekran görüntüleri düşük kaliteli ve içerik olarak oyuncuya güven veren hiçbir detay sunmuyor. 120 Cap Full PvP demek tek başına yeterli değil build dengesi nasıl unique sistemi nasıl işleyecek alchemy kapalıysa item gelişimi neye göre olacak coin sistemi ne kadar emek istiyor job ve etkinlikler neden oynanmalı sunucunun rakiplerinden farkı ne bunların hiçbiri açıklanmamış. Sadece birkaç temel bilgi ve NPC ekran görüntüsü paylaşarak oyuncunun ilgisini çekmek artık mümkün değil. Günümüzde insanlar sunucuya değil sunucunun vizyonuna yatırım yapıyor bu konu ise maalesef yine açılıp birkaç hafta sonra kapanacak klasik bir PvP server izlenimi veriyor. Bu kadar iddialı bir açılış hedefleniyorsa çok daha detaylı özgün ve profesyonel hazırlanmış bir forum konusu kesinlikle şart.

Hayırlı olsun Başarılar Dilerim. Arkadaşlarım ile 7 Ağustosu İple çekiyoruz.
BruteForce <3
AlfredMagnus <3
HedjuHor <3

Tanıtım biraz amatörce olmuş, umarım oyun başarılı olur. kolay gelsin
BruteForce <3
AlfredMagnus <3
HedjuHor <3
teşekkür ederim eyvallah
Evet bu konu ile alakalı baya dm aldım fakat oyunun içeriğini bilen yaklaşık 150 200 player var ilerleyen süreçte ilk önceliğimiz afiş değişikliği olucak, teşekkür ederim.

BruteForce <3
AlfredMagnus <3
HedjuHor <3
.
Evet bu konu ile alakalı baya dm aldım fakat oyunun içeriğini bilen yaklaşık 150 200 player var ilerleyen süreçte ilk önceliğimiz afiş değişikliği olucak, teşekkür ederim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

BruteForce <3
AlfredMagnus <3
HedjuHor <3
teşekkür ederim kardeşim eyvallah
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Uzun yıllardır Silkroad özellikle de PvP private server oynayan biri olarak söylüyorum bu tanıtım konusu maalesef 2026 standartlarının oldukça gerisinde kalmış. Görsel tasarım eski ekran görüntüleri düşük kaliteli ve içerik olarak oyuncuya güven veren hiçbir detay sunmuyor. 120 Cap Full PvP demek tek başına yeterli değil build dengesi nasıl unique sistemi nasıl işleyecek alchemy kapalıysa item gelişimi neye göre olacak coin sistemi ne kadar emek istiyor job ve etkinlikler neden oynanmalı sunucunun rakiplerinden farkı ne bunların hiçbiri açıklanmamış. Sadece birkaç temel bilgi ve NPC ekran görüntüsü paylaşarak oyuncunun ilgisini çekmek artık mümkün değil. Günümüzde insanlar sunucuya değil sunucunun vizyonuna yatırım yapıyor bu konu ise maalesef yine açılıp birkaç hafta sonra kapanacak klasik bir PvP server izlenimi veriyor. Bu kadar iddialı bir açılış hedefleniyorsa çok daha detaylı özgün ve profesyonel hazırlanmış bir forum konusu kesinlikle

Son düzenleme:
Etiketler Etiketler
120cap pvpserver silkroad silkroadonline silkroadpvpserver

Geri
Üst Alt