başarılar ferhat beysanki ömrüm boyunca böyle bir serverin açılmasını beklıyormusum gibi hissiyat ver içimde . su detaylara tanıtıma bakarmısınız beyler hangi tanıtımda ve serverde böyle detayına kdr ugrasan serverle karsılastınız ? . herşeyi bir kenara bırakıp açılışını dört gözle bekliyoruz <3
teşekkürler.Başarılar dilerim.
güzel düşünceniz için teşekkürler. Keyifli oyunlarGönderi otomatik olarak birleştirildi:
Oldukça güzel duruyor umarım başarılı bir kitleye ulaşır verilen emeklerin karşılığını alırsınız şimdiden başarılar
teşekkür ederim canımbaşarılar dostum
İnşallah tanitimda olduğu gibi gercektede güzel. Bir oyun olur şimdiden hayırlı olsun OoNeydiGiZzz (Power_Source)
Teşekkür ederim canım <3Gerçekten güzel bir oyun, umarım emeklerinin karşılığını alırsın.
güzel düşünceniz için teşekkürler keyifi oyunlar.Her şey güzel planlanmış aylarca oynayacağımız uzun soluklu bir oyun olur umarım
Güzel düşünceniz için teşekkürler keyifli oyunlar.Tanıtım çok güzel olmuş sabırsızlıkla bekliyoruz
<3 AOS <3
Epradum
Güzel düşünceniz için teşekkürler keyifli oyunlar.İçerikleri tam istenilen bir sw . Uzun ömürlü olması dileğiyle <3 Tanıtım çok güzel olmuş. açılmasını 4 gözle bekliyorum 7/24 oynamaya hazırım.
Mr. EmolacK
Teşekkürler Punisher. Başarılar dilerim keyifli oyunlar şimdiden... #ByMrNzTanıtım güzel. Serbest piyasası olan bir server. Açılış günü ben ve arkadaşlarım burada olacağız. Şimdiden başarılar dilerim.