Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
120 CapBrutal Online 120 Cap EU & CH | Emek Server | Awaken System | Kapanan Serverlerden Sıkılmadınız mı ? | Bu Macera Tam Sana Göre ! | 500 + Online !
DISCORDA EVENTLERIN BOZUK DEDİK DİYE BAN ATAN BİR GMDİR KENDİSİ BAN ATMADAN önce AİLEVİ YADA SAHISA KUFUR yoktur
sana ve ailene kufur ETTIYSEM BANA ACIKLAMASI GORSEL OLARAK GOSTER
EVENTLERI BOZUK BOSA ZAMAN HARCAYIP KURMAYIN
2. KUL hakkı yıyen bır gmdır
3. Oyunda eventlerın bozuk dedık dıye sw kotuledım dıye ban atan bır kisi
4. TL yukleyıp hakkınızı hic etmeyın
SATIR SATIR SS VAR BAN ATMASININ SEBEBI NE OLDUGUNU DA SOYLEYEMIYOR KENDISI SORDUGUMDA
GMM SENDE SS LERINI ATABILIRSIN KENDINI SAVUN
KUFUR ETTIM AMA SEN BANA BAN ATTIKTAN SONRA SANA ETTIM Ondada yazıyor zaten ne dedıgım
BAN ATTIGINI ACIKLASINI GORSEL OLARAK YAP BANA
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
DISCORDA EVENTLERIN BOZUK DEDİK DİYE BAN ATAN BİR GMDİR KENDİSİ BAN ATMADAN önce AİLEVİ YADA SAHISA KUFUR yoktur
sana ve ailene kufur ETTIYSEM BANA ACIKLAMASI GORSEL OLARAK GOSTER
EVENTLERI BOZUK BOSA ZAMAN HARCAYIP KURMAYIN
2. KUL hakkı yıyen bır gmdır
3. Oyunda eventlerın bozuk dedık dıye sw kotuledım dıye ban atan bır kisi
4. TL yukleyıp hakkınızı hic etmeyın
SATIR SATIR SS VAR BAN ATMASININ SEBEBI NE OLDUGUNU DA SOYLEYEMIYOR KENDISI SORDUGUMDA
GMM SENDE SS LERINI ATABILIRSIN KENDINI SAVUN
KUFUR ETTIM AMA SEN BANA BAN ATTIKTAN SONRA SANA ETTIM Ondada yazıyor zaten ne dedıgım
yeni başladım yardımlaşmanın yüksek olduğu bi server sürekli birileri kasıyor gm ler oyunla ilgileniyor yeni başlayanlar için tavsiye ederim zaten yeni açılan bi server nick CoRNeTToM
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Yeni başlayanlar için güzel bi server sürekli birileri sizi kasıyor gm ler oyunla ilgili oyun içi ortamda keyifli gelmek isteyenlere öneririm in game nick CoRNeTToM
6 7 yıl sonra oynadığım ilk sro şansıma iyi server denk geldi gm ler de aktif oyun için yardımlaşan çok kişi var özellikle lvl kasmak gibi teşekkurler iyi server için brutal online nick: DeadLYMacHin