110 Cap - BUKHARA | 110 Cap | Drop System | 20 ŞUBATTA AÇILDI | 3000+ ONLINE | ÜCRETSİZ PRE-DEVİL-DRESS | PLAY2WİN OYUNCU DOSTU | Sayfa 7 | SroCave - SRO Destek Forumu

110 Cap BUKHARA | 110 Cap | Drop System | 20 ŞUBATTA AÇILDI | 3000+ ONLINE | ÜCRETSİZ PRE-DEVİL-DRESS | PLAY2WİN OYUNCU DOSTU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bukhara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 156
  • Görüntüleme Görüntüleme 72K
5 gündür oynuyorum çok güzel. IGN: LoCoSultaN

Son düzenleme:
bhz03.gif

bhzC7.jpg

🎉 Bukhara Silkroad – $100 GIVEAWAY! 🎉

Join the adventure and get a chance to win $100! 💰🔥
LİNK

rVIPB-yk.png

bk0Vp.png

gzawrQJ.gif

bkj2c.gif

bv4zy.png

JGOXWe.png

hcyvu5w.png

bk0rz.gif

u4bBPg7E.gif

jE7q-bKu.png

TOpcsLQaSCZq.jpg

ZbywcGmA3F.gif

bkhQ5.gif

GSoJhEK5v.gif

YEy5V.png

p4OFM.gif

bkV9w.png

wPAbHBTFZXU.png

bkV9X.png

4Law5n.png

D-VwXnCP_2AK.png

bk1ag.gif

Zw9l3gNzH82.png

FXwPI.png

bkjMZ.gif

TKo_w79.png

IuaTo.gif

LoIdY6v5.gif

6Ev2IOtmCwU.gif

bISWaiq0.gif

Jh4S70IsZYE5.png

bkhub.gif

Greatzz
Nick : Sweeney
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeni başladım güzel oyun Devamm
IGN: Sweeney

Severek oynuyorum ,

Bukhara Online'ın daha fazla reklamını yapalım. Bu güzel serveri daha fazla silkroad oyuncusuna duyuralım <3

IGN: Praetora

Ayarında bir oyun olmuş emeğinize sağlık
IGN BakiHanma

Hep büyük serverlar olarak bildiğimiz sunucularda oynamış biri olarak, daha az tanınan serverların açılışta zirveyi görmezse günden güne eridiğini hatta yöneticinin kapatmak için can attığını bilirim. Belki de ben yanlış biliyorum ama bana göre geneli böyle. Şimdi bukhara ya bakınca gerçekten her gün ekstra yeni oyuncular palazlanıyor. Start level ve pre devil dress ile başlamak gibi ekstra hediyeler ile yeni oyuncularda rekabete çok hızlı ayak uydurabiliyor. Bu tanıtıma 06.03.2026'da bu yorumu yazıyorum ya, illa ki birkaç ay sonrada olsa bu server kapanıp yeniden açılacak. 2027 de yeniden açıldığında bu yorumlarım içinde hak ettiğim 200s i isteyeceğim haberin olsun :cool:

Şuan farklı serverda oynuyorsanız bile Bukhara yı bir deneyin. Özellikle yeni sezon açılışında gerçekten çok iyi yerlere gelme potansiyeli olan efsane bir yapıya sahip.

Hep büyük serverlar olarak bildiğimiz sunucularda oynamış biri olarak, daha az tanınan serverların açılışta zirveyi görmezse günden güne eridiğini hatta yöneticinin kapatmak için can attığını bilirim. Belki de ben yanlış biliyorum ama bana göre geneli böyle. Şimdi bukhara ya bakınca gerçekten her gün ekstra yeni oyuncular palazlanıyor. Start level ve pre devil dress ile başlamak gibi ekstra hediyeler ile yeni oyuncularda rekabete çok hızlı ayak uydurabiliyor. Bu tanıtıma 06.03.2026'da bu yorumu yazıyorum ya, illa ki birkaç ay sonrada olsa bu server kapanıp yeniden açılacak. 2027 de yeniden açıldığında bu yorumlarım içinde hak ettiğim 200s i isteyeceğim haberin olsun :cool:

Şuan farklı serverda oynuyorsanız bile Bukhara yı bir deneyin. Özellikle yeni sezon açılışında gerçekten çok iyi yerlere gelme potansiyeli olan efsane bir yapıya sahip.
Değerli yorumunuz için teşekkürler <3

Macera devam ediyor , herkese iyi oyunlar
IGN : Praetora

Etiketler Etiketler
silkraod server silkroad silkroad 100 cap silkroad 100 cap ch/eu silkroad 100 cap private server silkroad 110 cap silkroad 110 cap ch eu silkroad 110 cap server silkroad online silkroad private new server sro sro .wav ses sro 100 cap sro 100 cap ch sro 110 sro 110 cap sro 110 cap server sro 110 cap socket stone sro 110 emek server sro 120

Geri
Üst Alt