Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel yorumların için teşekkürler biz elimizden geleni yaptık sıra sizlerde...Betaya girdim Efsane bir oyun ve kalabalık olacak belli cumayı iple cekıyoruz
LegendArm Guildi Olarak Burdayız
Yorumunuz ve destekleriniz için teşekkürler evet betamız güzel geçiyorTanıtım Çok Hoş Olmuş Eski silkroad dolu dolu emeginize saglık beklıyoruz beta çok kalabalık açılış yanar
Oldschool tarzını bozmadan tasarladık bu projeyi eklenebilir ama extra özellik basılmayacak sadece görsel olarak değerlendirebiliriz. Onaylandı.Beta başladı oyun güzel ama F10da dress ekleyin ya old da olsa olur başarılar
Bu proje üzerinde uzun zamandır çalışıyoruz, beğenmenize gerçekten sevindik.uzunzamandır bekledigim sv elinize sağlık
IGN:Middleman
Güzel düşüncelerin için teşekkürler, Daha bu başlangıç, açılışta çok daha fazlası gelecekCHSRO FİRE Beta böyle ise açılışı hayal bile edemiyorumçok güzel
Appreciate it! Glad you liked itwow nice work![]()
Teşekkür ederiz, güzel dileklerin bizi motive ediyor. Umarız senin için de keyifli ve kalıcı bir deneyim olur!Çok Başarılı bir oyun dilerimki uzun soluklu olur beta baya kalabalık keyifli olacak
Teşekkürler, Beğenmene sevindik, daha da iyisi için çalışıyoruz.ING : Sunwizards İyi Bir sistem
Çok teşekkür ederiz, beğenmenize sevindik. Güzel dilekleriniz bizim için değerli.Sistem, çok güzel, olsun, elinize sağlık başarilar dilerim
ThanxxBest Server And nice System
IGN: kind
Güzel yorumun için teşekkürler bolşansoyun cok hoş duruyor tanıtım güzel beta da oyunda bulundum aksam başlıyoruz
IGN: DamacaNa
Bizde dört gözle bekliyoruz...Hazırız 21.00 bekliyoruz <3
IGN: KurS
Kesinlikle öyle betada bile biz hissettikRekabetli bir sv olacak <3
IGN: Cyaxares
Sunucumuz üzerinde uzun süredir titizlikle çalışıyoruz ve ortaya güzel bir iş çıkardığımıza inanıyoruz. Beğenmeniz bizi gerçekten motive etti. İyi oyunlar, bol şans!GÜZEL SERVER EMEĞEGİNİZE SAĞLIK BEKLEMEDEYİZ
IGN: XDanqer0usLy