Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
on fireeeCopper On Fire!
IGN: TTKH
teşekkürler yarın açılışta görüşürüz.Başarılar dilerim,yine harika çalışma.
IGN: Sia
teşekkürlerHarika olmuş yine!
IGN: Sia
bol şans <3MrNz Klasigi
IGN:Junior
teşekkürler bol şansOYUN GUZEL ELINE SAGLIK
IGN: SLaYeR
işte buna gülünür şey misali bana drop düşmedi başkasına hep düştü burası yardımlıHER AY Bİ SW AÇIYORSUNUZ EL ALTINDAN İTEM VERİYORSUNUZ DROPLARA MÜDAHALE EDİYORSUNUZ MRNZ SRODA OLDUĞU GİBİ BUNLARA GÜVENİP OYNAYANINDA AKLINDAN ŞÜPHE DUYARIM
İlk sezon 5 ay sürdü ve herkes çok keyif aldı. Burayı haftalık sunucularla karıştırdınız sanırım sunucu tutuyor oyuncu her hafta daldan dala atlar gibi sunucu değişirse biz değil herkes kapatmak zorunda kalır. Siz daha bunun bilincini bile edinememişsiniz. Oyuncu olduğu sürece her sunucumuz açık kalır. Bittiği zaman yeni proje yapılır konumuzu daha fazla kirletmezseniz seviniriz. Oynamak zorunda değilsiniz kendinize uygun sunucular bulabilirsiniz size illa gelin oynayın diyen yok.benim nikim bu fake değil utanmadan her ay sw açıyorsunuz açtığınız bi sw de tutsun uzun süre bizde şaşıralım
on fireee <3Season 1 was awesome lets go season 2 on fireeeee
IGN Nab
tamam değilse neden buradasın hala oynamak zorunda değilsin yukarıdada belirttim. 1 tane sunucu açarsan günün birinde bu senin dışında olduğunu anlayacaksın oyuncu kafasıyla yorum yapıyorsunzaten oynanıcak bi sw değil ben indirmem bile bu serverı 2. si oyuncuyu tutamayıp kaçırıyorsan o senin sorunun kendinde ara