Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
120 CapDeluxe Online 120Cap PvP Server | Free Silk | 13DG - 1 Gold |Bedava Premium & GB | Kapanma Riski Yok | Geç Kaldım Derdi Yok | Grand Opening 05.09.2025
Warriorun passive skilli dediğin reflect skilli bütün pvp serverlerde kapalıdır zaten. Sözümüzün arkasındayız 1 kişi kalsa bile oyunu açık bırakacağız dedik 7 aydır sözümüzü tutuyoruz ve tutmaya devam edeceğiz. Para kazanamadığı için 1 hafta sonra kapanan serverlerden olmadığımız için 7 aydır aktif şekilde oyunumuz devam ediyor .
Oyunun uzun süredir açık olduğunu görünce girip incelemek ve duruma göre oynamak istedim. Ancak GM iletişim kurmak neredeyse imkansızdı. Discord üzerinden ulaşmaya çalıştım fakat herhangi bir geri dönüş alamadım. Bunun dışında oyuna girip biraz vakit geçirerek sistemi anlamaya çalıştım. Sistem mantık olarak basit ve anlaşılır bu açıdan hoşuma gitti. Fakat beni oyundan soğutan bazı ciddi sorunlar oldu.
Öncelikle sürekli ve sebepsiz yere bağlantı kopmaları DC yaşadım. Bunun yanında job yapıp kervan çekmek istedim ancak bu kez de durduk yere PC limit uyarısı almaya başladım. Aynı slota iki karakter koymama rağmen üçüncü karakterde PC limit hatası verdi. Ne bu PC limit sorunundan ne de sürekli yaşanan DC problemlerinden dolayı oyundan keyif alabildim. Zaten oyuncu sayısı oldukça düşük ve oyun büyük ölçüde sistemler üzerine kurulmuş. Bu aslında güzel bir tercih olabilir ancak yaşadığım bu iki olumsuzluk nedeniyle bugün başlamış olduğum oyunu bırakmak zorunda kaldım. Sonuç olarak ne düzgün şekilde oyun oynayabildim ne de kervan çekebildim.
Umarım sunucu zamanla daha kalabalık bir hale gelir ya da farklı bir yol izlenir. Şu anki durumda maalesef beklentilerimi karşılamadı. İyi günler dilerim.