80 Cap - ECSRO Is Back | 80 CAP | Old School | CH Only | Grand Opening: 16.05 | SroCave - SRO Destek Forumu

80 Cap ECSRO Is Back | 80 CAP | Old School | CH Only | Grand Opening: 16.05

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fascinate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

fascinate

Tiger Girl
header.png

thread.png

Son düzenleme:
1 yılı aşkın aktif beta süreci ve üzerine ciddi emek harcanmış bir proje. Sistem, özellikler oyunun sürekliliğini ve yıllarca oynanabileceğinin kanıtı.
Başarılar dilerim. Herkesin gönül rahatlığıyla oynayabileceğine inanıyorum.

1 yılı aşkın aktif beta süreci ve üzerine ciddi emek harcanmış bir proje. Sistem, özellikler oyunun sürekliliğini ve yıllarca oynanabileceğinin kanıtı.
Başarılar dilerim. Herkesin gönül rahatlığıyla oynayabileceğine inanıyorum.
Cok tesekkurler guzel yorumun ve destegin icin. Uzun sureli bir calismanin emegi herkese iyi oyunlar diliyoruz

Kendisi Serverini Editliyor ve playerine değer veren ilk defa böyle bir insan gördüm keşke bende böyle ola bilsem kendi serverimi kendim yapa bilsem Güzel oyun Eline koluna sağlık

Benimle çalıştığınız için teşekkür eder, başarılar dilerim <3

Kendisi Serverini Editliyor ve playerine değer veren ilk defa böyle bir insan gördüm keşke bende böyle ola bilsem kendi serverimi kendim yapa bilsem Güzel oyun Eline koluna sağlık
Tesekkurler oyun icerisinde ki kapismalarda sizi gormekten zevk alacagiz

Betasını bu kadar açık tutan bir insan oyunu ömürlük oynatır beyler. Ben başlayacağım sizleride görmekten mutluluk duyarım (:

Son düzenleme:
Effff saaaa neeee orijinal bir oyun olmuş. Bu oyun umarım hak ettiği miktarda ve kalitede player sayısına ulaşabilir. Zamanında auto slect ile bota salardık. oyuna girmek için enterin arasına kağıt sıkıştırırdık. Resmen çocukluğuma döndüm. IGN: PatronusCat

Tebrik ederim harika bi sistem geliştirilmiş silkroad'a farklılıklar getirilebileceğinin bir kanıtıdır bence ECSRO umarım insanlar artık buranın değerini bilir ve server'e sahip çıkarlar başarılar dilerim (y)🥰

Murat üstadımın ve ECSRO ekibinin başarılarının devamını diliyorum, saygılar.

Tesekkurler oyun icerisinde basarilar :)
Tebrik ederim harika bi sistem geliştirilmiş silkroad'a farklılıklar getirilebileceğinin bir kanıtıdır bence ECSRO umarım insanlar artık buranın değerini bilir ve server'e sahip çıkarlar başarılar dilerim (y)🥰
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Murat üstadımın ve ECSRO ekibinin başarılarının devamını diliyorum, saygılar.
Tesekkurler gercekten cok emek verdigimiz bir proje hayirlisiyla gelen oyuncularla birlikte yuksek bir player bekliyoruz

Etiketler Etiketler
80 cap ecsro old school only ch silkroad

Geri
Üst Alt