90 Cap - Elbistan Online - 90 CAP Only Ch Update│Drop System│Old School│New Guild & Solo & Job & Event & Npc System│Grand Opening : 05.12.2025 | SroCave - SRO Destek Forumu

90 Cap Elbistan Online - 90 CAP Only Ch Update│Drop System│Old School│New Guild & Solo & Job & Event & Npc System│Grand Opening : 05.12.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elbistanonline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

N7dxCAL04GUE.jpg

UHTo-1C.jpg

Son düzenleme:
Tanıtım konusu tekrardan güncellenmiştir fortress war ödüşü tanıtıma entegre edilmiştir, event takvimi için tekrardan güncelleme yapılacaktır keyifli okumalar

güzel tanıtım ellerine sağlık kardeşim başarılar dilerim.

Tanıtım konusu güncellenmiştir katılım sağlayan ve okuyan herkese teşekkür ederim 🙏

olm elbistan online ne fkladsfnasdjkfgjasd oyunda bari şehir isimlerini değiştir elbistan, afşin, cela, nurhak falan yap bari iyice gülelim .d
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

olm elbistan online ne fkladsfnasdjkfgjasd oyunda bari şehir isimlerini değiştir elbistan, afşin, cela, nurhak falan yap bari iyice gülelim .d
hatta townların adını da değiştir kızılcaoba, ketizmen, kümbet falan falan hahgahasdhfjljkasdf

hatta townların adını da değiştir kızılcaoba, ketizmen, kümbet falan falan hahgahasdhfjljkasdf
İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz . Bizler hayalimiz olan oyunu kurduk ve beta dahil 9 aydır açik olan bu serüven 10 yıl boyunca devam edecek , sizleride 90 cap geçiş sürecinde aramızda görmekten mutluluk duyarız .. bahsettiğiniz şehir ve isimleri detaylıca düşündük , bu isimleri yan serverlerimizde sunucu ismi olarak kullanmayi değerlendiriyoruz . Tekrardan sizleride aramizda görmek bizleri onurlandıracaktır . Şuan web site kısmımizda gelişmiş özellikler için çalışma yapılmaktadır ancak dilerseniz whatsapp grubumuza katılim sağlayabilirsiniz , tam kapsamlı geçiş icin web panel sitemiz tarafımıza ve kuruluşumuz olan msa creatove bünyesine aittir teşekkürler Elbistan Online .

İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz . Bizler hayalimiz olan oyunu kurduk ve beta dahil 9 aydır açik olan bu serüven 10 yıl boyunca devam edecek , sizleride 90 cap geçiş sürecinde aramızda görmekten mutluluk duyarız .. bahsettiğiniz şehir ve isimleri detaylıca düşündük , bu isimleri yan serverlerimizde sunucu ismi olarak kullanmayi değerlendiriyoruz . Tekrardan sizleride aramizda görmek bizleri onurlandıracaktır . Şuan web site kısmımizda gelişmiş özellikler için çalışma yapılmaktadır ancak dilerseniz whatsapp grubumuza katılim sağlayabilirsiniz , tam kapsamlı geçiş icin web panel sitemiz tarafımıza ve kuruluşumuz olan msa creatove bünyesine aittir teşekkürler Elbistan Online .

tanıtımınızı tamamen okudum ve ciddi bir emek görüyorum umarım hayaliniz ve düşündüğünüz projede başarılı olursunuz. tebrik ediyorum böyle bir emek harcadığınız için sizleri.

Son düzenleme:
Etiketler Etiketler
elbistan kahramanmaraş silkroad 100 cap silkroad 1x silkroad 80 cap ch silkroad 80 cap old silkroad old school silkroad old server

Geri
Üst Alt