Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
100 CapElite Silkroad | 100 Cap CH | Macro | ISRO Dungeon | Yeni Kervan Yolu Danger River | G.O 29.08
Oyunun acilacagi yok galiba cunku dun acilacakti.Saldiri vs dendi acilmadi.Daha sonra yetkililerden aciklama geldi 12 bucuga kadar insanlar bekledi cunku acilicak dediler bu saatte. yine acilmadi ve gece oldugu icin yarin acalim dediler serveri oldu bekledik bugun saat 8 de acilicak dendi telafi oduller vs odulleri gectim server kesinlikle acilamiyor ilk defa boyle biseyle karsilasiyorum.Discort kanallarindayim normalde yaziyorsun Turkce sohbet yerinden ama yetkili arkadas oradaki konusma yerimizi ve Sohbet alanlarin hepsini susturmus durumda kesinlikle kimse konusamiyor discortta. Mal gibi hem bu kadar gun saatlerce beklettiler ustune birde isyan edenler oluyor nedir bu diyenler bu olaylardan dolayi ve Kanallari sessize almis durumdalar yani siz ne yapmaya calisiyorsunuz ben anlamadim sene olmus 2025.madem bu isi bilmiyorsunuz kalkismayin bu ise acmayin sw falan gelin siz oyun oynayin burdan cunku ekmek yiyemessiniz bu sekilde.Ve oyuncular 2 gundur bekliyor siz sitem edenler oldugu icin koskoca kanallari sessize aliorsunuz kimse sesini cikarmasin ... ... bekleyin diosunuz. kimse kusura bakmasin dogruya dogru yanlisa yanlis ama siz yonetici vasfina sahip kisiler degilsiniz server acilsa bile size soyluyorum 1 ay surmez burasi not alin yazimi ozaman hakli cikarsam Like birakirsiniz.