Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KapalıEos Online | 100 Cap Only CH | Coin System | EQUALIZED EVENT | G.O 29.11.2024
Selamün aleyküm öncelikle hayırlı olsun dostum çok güzel görünüyor başlicam ancak ratesi zor olsa bile drop larada sun eklemelisin çalışıp zamanı olmayanlar için ve uniqleride STR İNT olarak ayarlarsan çok daha başarılı güzel birşey ortaya çıkabilir bu benim kişisel fikrim
Selamün aleyküm öncelikle hayırlı olsun dostum çok güzel görünüyor başlicam ancak ratesi zor olsa bile drop larada sun eklemelisin çalışıp zamanı olmayanlar için ve uniqleride STR İNT olarak ayarlarsan çok daha başarılı güzel birşey ortaya çıkabilir bu benim kişisel fikrim
Aleyküm selam hoş geldin. Söylediğiniz şekilde oyunun sistemi bozulur. Sun itemler sadece npcden gold ve mob coin ile elde ediliyor. Botta kaldığınız sürece kastığınız mob coinleri gold'a çevirebilirsiniz. Uniqueler STR INT Olarak ayrı. Ayrıyeten STR Unique ve INT Unique rank birbirinden ayrı.