Kapalı - Ephesos Online︱80 Cap Only CH ︱Drop System︱New Dungeon︱Beta Opening 29.08.2025︱Grand Opening 05.09.2025 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Ephesos Online︱80 Cap Only CH ︱Drop System︱New Dungeon︱Beta Opening 29.08.2025︱Grand Opening 05.09.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Byoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Byoguz

Cerberus

pkXD9dTb20B.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , projenizde başarılar

Kaliteli ve güzel proje için başarılar diliyorum 🔥

Hayırlı uğurlu olsun açılış gününü bekliyoruz. Saçma sapan swlerden bıktık çok güzel sw sendeyiz 👍

Gayet sade ve anlaşılır olmuş elinize sağlık. Şimdiden hayırlı olsun 4 gözle bekliyoruz 🙏

Elinize emeğinize sağlık saçma sapan sunuculardan sıkılmıştık heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz 🙏🏻

Elinize sağlık çok güzel bir oyun olmuş tanıtım da öyle çok güzel olmuş fiyatlarda uygun tutulmuş uzun süre oynayabileceğimiz bir oyun geldi en sonunda. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Ulubatlılar 💪💪💪

Emek verilmiş bir sistem başarılar 😊
Teşekurler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı uğurlu olsunnnn.
teşekurler

Hayırlı uğurlu olsun açılış gününü bekliyoruz. Saçma sapan swlerden bıktık çok güzel sw sendeyiz 👍
teşekurler

Gayet sade ve anlaşılır olmuş elinize sağlık. Şimdiden hayırlı olsun 4 gözle bekliyoruz 🙏
teşekurler

Elinize emeğinize sağlık saçma sapan sunuculardan sıkılmıştık heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz 🙏🏻
teşekurler

Elinize sağlık çok güzel bir oyun olmuş tanıtım da öyle çok güzel olmuş fiyatlarda uygun tutulmuş uzun süre oynayabileceğimiz bir oyun geldi en sonunda. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Ulubatlılar 💪💪💪
teşekurler

Tanıtım A'dan Z'ye inceledim , fazlasıyla uğraşılmış bir bir sunucu gibi duruyor . Betayı dört gözler bekliyorum . Başarılar dilerim mutlaka arkadaşlar ile sunucuda olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
80 cap 80 cap chinese 80 cap emek server 80 cap isro files

Geri
Üst Alt