Kapalı - Etheria Online / 110 Cap Eu & Ch / Hard and Labor Server / Titan Monster / Special Uniques / Dungeons / BETA: 01.10.2024 G.O: 11.10.2024 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Etheria Online / 110 Cap Eu & Ch / Hard and Labor Server / Titan Monster / Special Uniques / Dungeons / BETA: 01.10.2024 G.O: 11.10.2024

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Proximaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanıtım çok amatör vurkaç sw olabilir
Etheria'nın geliştiricilerinden biriyim...
Vur-kaç serverlar insanların canını o kadar yakmış ki artık insanlar ellerinde bir bilgi ya da dayanak olmadan bir tanıtım konusuna gidip, sırf göz zevkine uymuyor diye konuya değişik yorumlar yapabiliyorlar.
Merak etmeyin, bu sektörde kimin vurkaç kimin kötüleme yaptığı hemen anlaşılabiliyor.

Yaptığın yorum çok saçma, Diğer paylaşımlara yaptığın yorumlara dayanarak söylüyorum bir server'ı arkana almışsın diğer 110 cap serverların tanıtım konusuna saçma sapan yorum yapıyorsun. Forum yöneticilerin ilgilenmesini talep ediyorum @Purple @Balerion . Biz bu oyunu yaklaşık 1 senedir geliştiriyoruz emeklerimize karşı bu şekilde yorum yapman hiç hoş değil.

1725822481696.png

Son düzenleme:
Yaptığın yorum çok saçma, Diğer paylaşımlara yaptığın yorumlara dayanarak söylüyorum bir server'ı arkana almışsın diğer 110 cap serverların tanıtım konusuna saçma sapan yorum yapıyorsun. Forum yöneticilerin ilgilenmesini talep ediyorum @Purple @Balerion . Biz bu oyunu yaklaşık 1 senedir geliştiriyoruz emeklerimize karşı bu şekilde yorum yapman hiç hoş değil.

Ekli dosyayı görüntüle 9708
Merhaba konu ile ilgilenilmiştir. Bildirim, için teşekkür ederiz. Hayırlı olsun, iyi forumlar.

ateş ediyor maşallah maşallah ellerinize sağlık bu serverı oynamayan sro oynuyorum demesin

tanıtım on numara olmuş 1 hafta test eden kişiyim güvenim sonsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
110 cap 110 cap emek server silkraod110

Geri
Üst Alt