100 Cap - Global Silkroad | 100 CAP BÜYÜK GÜNCELLEMESİ GELİYOR | IVSRO-R | GERÇEK UZUN SOLUKLU SUNUCU | Sayfa 29 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Global Silkroad | 100 CAP BÜYÜK GÜNCELLEMESİ GELİYOR | IVSRO-R | GERÇEK UZUN SOLUKLU SUNUCU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RanstaMonsta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 628
  • Görüntüleme Görüntüleme 150K
IGN: DiggerGold
Awesome!!
SRO-2025-08-10-13-17-41-22.jpg
IGN: OldyGoldy
Very Goood Very Nice !!!

SRO-2025-08-10-14-44-56-81.jpg
Merhaba, silk çekilişi için yorum atmam gerekiyor heralde çekilişe katılıyorum ve sunucunuzu beğeniyorum. İGN : KaraHan35

İyi eğlenceler!

Yeni başladım ve çok beğendim böyle devam IGN: Elanora

Emeği geçenlere teşekkürler. Çok güzel bir sw.
IGN: Lady_Arwen

acılıp kapanan serverlardan bıkan var ise sadece 1 saat oyuna girip göz gezdirebilir.

Nick = UnaBomBer

selamlar oyuna giremiyorum dünden beri server bakımda diyor ama bakım bitmiş olmalı. 24 saattir giremiyorum

selamlar oyuna giremiyorum dünden beri server bakımda diyor ama bakım bitmiş olmalı. 24 saattir giremiyorum
Merhaba, Discord ve Facebook kanallarımızdan duyurmuştuk. Yeni clienti indirmeniz gerekiyor, oyun şu anda sorunsuz online. Sitemizdeki indirme bağlantıları güncel.

Sw hoş, ünige etkinlikleri felan gayet başarılı
IGN : CHeLSea
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel oyun
IGN : Exi

gl
IGN: Yamato

gl
IGN:Yamato

d
İyi eğlenceler dileriz, Global Silkroad önümüzdeki hafta 1. yaşını kutlayacak! 🥹

Uzun aktif ve eğlenceli bir server. Genel etkinliklerin olması bir o kadar daha keyifli kılıyor. IGN: Noe

Mükemmel bir sunucu heyecanla ve eğlenerek oynuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum <3
IGN: khuLz

Etiketler Etiketler
80 cap silkroad global macro global silkroad global silkroad download global silkroad tanıtım global sro globalsro gsro ingame bot isro isror silkroad battle royale silkroad global silkroad macro silkroad server silkroad trijob sro forum vsro

Geri
Üst Alt