90 Cap - Global Silkroad 100 Cap Güncellemesi Çok Yakında! | 90 Cap | Only CH | IVSRO-R | Macro | Progressive | G.O 01.08 | Sayfa 26 | SroCave - SRO Destek Forumu

90 Cap Global Silkroad 100 Cap Güncellemesi Çok Yakında! | 90 Cap | Only CH | IVSRO-R | Macro | Progressive | G.O 01.08

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RanstaMonsta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 629
  • Görüntüleme Görüntüleme 148K
IGN: YGZ

#Respect

rh6p5wq.jpg

Oyun benı baya sardı ancak silk cekemıyorum.Hipopotamya sitesinde para yüklemeye kalktıgımda,şüpheli işlemden dolayı bankam onay vermiyor.Alternatif olarak nerden yükleyebilirim.Oyun yöneticileri bakarsa sevinirim:(

Discord sunucumuza katılırsanız oradan alternatif yükleme methodlarına da ulaşabilirsiniz. Discord'da alternatif ödeme yöntemleri sunan seller bulunmaktadır.

Buraya fotoğraf nasıl eklerim

𝐆𝐥𝐨𝐛𝐚𝐥 𝐒𝐢𝐥𝐤𝐫𝐨𝐚𝐝 𝐄𝐤𝐫𝐚𝐧 𝐆𝐨̈𝐫𝐮̈𝐧𝐭𝐮̈𝐬𝐮̈ 𝐄𝐭𝐤𝐢𝐧𝐥𝐢𝐠̆𝐢 𝐑𝐞𝐡𝐛𝐞𝐫: HERKESE 500 SILK!

SroCave

1. Çektiğiniz ekran görüntüsünü imgbb / imgur / epvpimg / hizliresim gibi bir web sitesine yükleyin.
2. Ekrana gelen resme sağ tıklayıp "Yeni Sekmede Aç" seçeneğine tıklayın. Görsel 1
3. URL’yi kopyalayın. Görsel 2
4. Ardından görseldeki butona tıklayıp fotoğrafınızı ekleyin. Görsel 3

Elitepvpers

1. Çektiğiniz ekran görüntüsünü imgbb / imgur / epvpimg / hizliresim gibi bir web sitesine yükleyin.
2. Ekrana gelen resme sağ tıklayıp "Yeni Sekmede Aç" seçeneğine tıklayın. Görsel 1
3. URL’yi kopyalayın. Görsel 2
4. Elitepvpers sitesinde tanıtım konusuna gidin, "New Reply" butonuna basın ve yorum kısmına aşağıdaki kodu ekleyin. Görsel 3

Kod:
[IMG=expandable: 1]BURAYA FOTOĞRAF URL'Sİ GELECEK[/IMG]

Not: Çar adınızı yoruma yazmayı unutmayın!

GOODGAME
IGN:Kin_Ragnar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Good game
IGN:Kin_Raganr

Hayatımda oynadığım en kaliteli sw lerden bir tanesi.
IGN: ThoR_

2pv14fq.PNG

bot yok real player olması ve ekibin kaliteli olması gelecek vaat eden bir server
Yorumunuz için teşekkürler! Global Silkroad olarak en başından beri oyuncularımıza temiz, adil ve uzun soluklu bir oyun sunma sözümüzü hiç bozmadık. Bugün private server piyasasına baktığınızda; sahte oyuncu sayıları, bottan ibaret pazarlar, üç beş ay sonra kapanan sunucular ve oyuncuyu kandıran vaatler artık sıradan hale gelmiş durumda. Hepimiz bu kirlenmiş zihniyetten, bu aldatmacalardan bıktık.

Biz ise başından beri gerçek oyuncular, kaliteli bir ekip ve dürüst bir yönetim ile yola çıktık. Burada her şey şeffaf, her şey emeğe dayalı. Oyuncularımızın vakti ve emeği bizim için değerli, bu yüzden asla sahte istatistiklere, yapay kalabalıklara ihtiyaç duymuyoruz.

Temiz bir oyun deneyimi, uzun vadeli bir macera ve güvenilir bir topluluk istiyorsanız, adres belli: Global Silkroad – Oyuncunun gerçekten değer gördüğü yer.

Güzel sw ben burdayım
İGN: Nasty

10 numara sw herkese başarılar

on numara sw herkese başarılar

ign : merhaky

ON NUMARA SW BAŞARILAR

İGN merhaky

<br>

ON NUMARA SW İYİ EĞLENCELER

İGN : merhaky
Yorumlarınız için teşekkürler, keyifli oyunlar!

ellerinize saglık <3

cjkf4oc.jpg

cjkf4oc.jpg

Best Server..! im in..
IGN: Ninh

Best Server..! im in..
IGN: Ninh

Son düzenleme:
Look amazing, the server is working well!

IGN: YGZ

Güzel başarılı bi sistem olmuş tebrik ediyorum.

IGN : QnF
her türlü etkinlikten kolaylıkla silk eşyalarınızı alabilirsiniz arkadaşlar <3

IGN = UnaBomBer
İster yatır ister farmla her türlü karsılıgını alırsın burası GLOBAL

IGN: Respax
Teşekkür ederiz, iyi oyunlar!

Etiketler Etiketler
80 cap silkroad global macro global silkroad global silkroad download global silkroad tanıtım global sro globalsro gsro ingame bot isro isror silkroad battle royale silkroad global silkroad macro silkroad server silkroad trijob sro forum vsro

Geri
Üst Alt