90 Cap - Global Silkroad 100 Cap Güncellemesi Çok Yakında! | 90 Cap | Only CH | IVSRO-R | Macro | Progressive | G.O 01.08 | Sayfa 27 | SroCave - SRO Destek Forumu

90 Cap Global Silkroad 100 Cap Güncellemesi Çok Yakında! | 90 Cap | Only CH | IVSRO-R | Macro | Progressive | G.O 01.08

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RanstaMonsta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 629
  • Görüntüleme Görüntüleme 148K
K5zgnEv.jpeg

IGN: Killy

Great Game, you will enjoy
IGN: Hoky
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Great Game, enjoy the memories.

IGN: Hoky

Best game

IGN : Basayev

<br>

IGN: Merkules - Server On Fire!!

Çok güzel oyun
IGN: M4ST3R

ALWAYS GLOBALL ON WATER XD

Global on water! <3

3 GÜNDÜR OYNUYORUM ÇOK GÜZEL HEM ADİL BİR OYUN DENEYİMİ DE SUNDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM TEK PROBLEM BENIM GÖRÜŞÜM 3X DROP RATE DENİYOR AMA DAHA AZ SANIRIM.

IGN: JusTBeLiEvE

oyunu indirdim dışlamaları ve deb ayarlarını yaptım ama exe uzantılı silkroad dosyasına tıkladığımda hiç bir şekilde tepki vermiyor bilgisayar neden yapar bilen var mı

oyunu indirdim dışlamaları ve deb ayarlarını yaptım ama exe uzantılı silkroad dosyasına tıkladığımda hiç bir şekilde tepki vermiyor bilgisayar neden yapar bilen var mı
Merhaba, Discord sunucumuz üzerinden destek talebi oluşturursanız sorununuzu çözebiliriz.

Etiketler Etiketler
80 cap silkroad global macro global silkroad global silkroad download global silkroad tanıtım global sro globalsro gsro ingame bot isro isror silkroad battle royale silkroad global silkroad macro silkroad server silkroad trijob sro forum vsro

Geri
Üst Alt