100 Cap - Global Silkroad | CH Only | 100 CAP Güncellemesi | 2 Yıldır Online | Beta 26.06 | GO 03.07 | Sayfa 17 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Global Silkroad | CH Only | 100 CAP Güncellemesi | 2 Yıldır Online | Beta 26.06 | GO 03.07

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RanstaMonsta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 632
  • Görüntüleme Görüntüleme 150K
Çok başarılı bir 80 cap sezonu ve şimdi 90 cap macerasına hazırmısın ? hemen gelip bu maceraya ortak olmalısın <3
IGN: Smash
Güzel yorumun için teşekkürler! Biz hiçbir zaman rastgele bir sunucu olmadık. 80 Cap’te bunu kanıtladık, şimdi 90 Cap’te seviyeyi bir üst noktaya taşıyoruz. Bu macerada yerin hazır, geç kalma! 🔥

<br>

Sw çok güzel beta sürümde bile kasma donma dc durumu yok Elinize Kolunuza Sağlık

IGN— Mehmet_Bey

ıgn: WarBringer

ACAYİP IYI BIR SW GELIN SIZDE

Son düzenleme:
<br>
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

<br>

IGN:Strapper

1x Exp rate :D kasmak için uğraşmak istesek trsro veya isro oynarız aynı eziyet orada da var başkasını bilmem ben pvp srolara uniq kovalama eventlere katılmak pvp yapmak için giriyorum kasmayla uğraşmak için değil olumlu bir eleştiri olarak alırsanız sevinirim

1x Exp rate :D kasmak için uğraşmak istesek trsro veya isro oynarız aynı eziyet orada da var başkasını bilmem ben pvp srolara uniq kovalama eventlere katılmak pvp yapmak için giriyorum kasmayla uğraşmak için değil olumlu bir eleştiri olarak alırsanız sevinirim
Merhaba, geri bildiriminiz için teşekkür ederim, ancak kasılma aşaması ne iSRO ne de TRSRO kadar yorucu ve uzun olacak. Kasılma sürecinde eklediğimiz bir çok oyun içi görev, job battlefield ve diğer içeriklerin yanı sıra Lv. 1 - 80 arası yaklaşık 1-3 gün sürecek, ve Lv. 90'a ulaşmak bir hafta kadar sürecektir, böylece sevdiğiniz unique avlama ve pvp içeriklerine daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Ayrıca 7th Degree daihl tüm SoX itemlara NPC'de full blue ve artılı bir şekilde 1 gold'a ulaşılmakta, 8th Degree itemlar için de hazır kiralık item NPC'si bulunmaktadır. Bu akşam 20.00'de görüşmek üzere!

Guild limiti dışında bir sorun görmüyoruz ama 32 kişiyiz maalesef muallakta kaldık

Guild limiti dışında bir sorun görmüyoruz ama 32 kişiyiz maalesef muallakta kaldık
Guild limit 8 olarak sistemin daha iyi olduğunu düşünüyoruz, rekabet durumuna ve oyuncu önerilerine göre ilerleyen zamanda düzenleme düşünülebilir, hoş geldiniz :)

Oyun gümbür gümbür duruyo hadi hayırlısı.
Beklenen an geliyor
IGN: Peakyer
Hoş geldiniz, iyi eğlenceler.

Etiketler Etiketler
80 cap silkroad global macro global silkroad global silkroad download global silkroad tanıtım global sro globalsro gsro ingame bot isro isror silkroad battle royale silkroad global silkroad macro silkroad server silkroad trijob sro forum vsro

Geri
Üst Alt