Rehber - [GUÍA] Crear Servidor Silkroad 2026 - iSRO R Files + SQL 2022 (Video Tutorial) | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

Rehber [GUÍA] Crear Servidor Silkroad 2026 - iSRO R Files + SQL 2022 (Video Tutorial)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SROEspanol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 832
Kesin Kılavuz 2026: Silkroad Çevrimiçi Sunucunuzu Nasıl Oluşturursunuz (iSRO-R Dosyaları)
Tam Kılavuz: iSRO-R Dosyaları ve SQL 2022 ile Silkroad Sunucusu Kurulumu

Merhaba SroCave topluluğu ,

2026 yılında en güncel dosyaları kullanarak kendi özel Silkroad sunucunuzu kurmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bugün, güçlü iSRO-R (Silkroad-R) dosyalarına dayalı eksiksiz bir kılavuz (video eğitim + indirmeler) paylaşıyoruz .

Eski sürümlerden farklı olarak, iSRO-R versiyonu yenilenmiş oyun mekanikleri, dengeli beceri sistemleri ve ciddi projeler için daha istikrarlı bir yapı sunuyor.

Bu rehberde neler öğreneceksiniz?
  • 🛠️ Sıfırdan Kurulum: SQL Server 2022'nin Yapılandırılması ve Veritabanlarının Geri Yüklenmesi.
  • 📂 Dosya Yönetimi: Sunucu Dosyaları ve İstemci Nasıl Yapılandırılır?
  • 🌐 Bağlantı: IP yapılandırması (IPInput) ve sertifikasyonu.
  • 🔧 Araçlar: Gerekli editörlerin ve veri çıkarıcıların kullanımı.

📺 Video Eğitimi (Adım Adım İspanyolca)

Kurulum sırasında hatalardan kaçınmak için videonun tamamını izlemenizi öneririz.
(Eğitim videosu için teşekkürler: Bleqen)

*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***

📦 Paket İçeriğini İndirin
Videoda bahsedilen tüm araçları işinizi kolaylaştırmak için doğrudan bağlantılar halinde derledik. Paket şunları içerir:
  • Veritabanı ve Dosyalar: iSRO-R sunucu tabanı.
  • İstemci Tam Sürüm: Düzenlemeye hazır, uyumlu istemci.
  • SQL Server 2022 ve Yönetim Stüdyosu: İhtiyacınız olan veritabanı motoru.
  • Kullanılan araçlar: IPInput, Extractor, Runtime ve Notepad++.

📥 İndirme Bağlantıları📥
Bağlantılar korumalıdır. Bunları görüntülemek için beğenmeniz ve aşağıya yorum bırakmanız gerekir.
Hızlı ve ücretsiz. Topluluğu desteklediğiniz için teşekkürler!

*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***

Herhangi bir sorunuz varsa, yorum bırakın veya videoyu tekrar izleyin (gösterim için 39:38. dakikaya bakın).
SroCave Ekib

Güzel paylaşım

Etiketler Etiketler
bleqen tutorial crear servidor silkroad isro r files download server files 2026 silkroad private server setup silkroad r files sql server 2022 sro sro files indir srocave guide vsro kurulumu

Geri
Üst Alt