Kapalı - [HOT] ELARIS | ISRO - R | 80 CAP CH MACRO | CAP UPGRADE | 3 AY DONATE | ZOR RATE | BETA 30.08.2025 | GO 05.09.2025 | Sayfa 4 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı [HOT] ELARIS | ISRO - R | 80 CAP CH MACRO | CAP UPGRADE | 3 AY DONATE | ZOR RATE | BETA 30.08.2025 | GO 05.09.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DeathMVP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 112
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle selamlar... Server keyifli elinize sağlık. Lakin Force Bow actım ve fark ettim ki çember yok... Force'un en önemli özelliklerinden biri bu çember bunu skillere eklemeniz gerek diye düşünüyorum.. Saygılarımla...

Başarılar dostum her şey gönlünce olsun

öncelikle selamlar... Server keyifli elinize sağlık. Lakin Force Bow actım ve fark ettim ki çember yok... Force'un en önemli özelliklerinden biri bu çember bunu skillere eklemeniz gerek diye düşünüyorum.. Saygılarımla...
Beta Süreci 30.08.2025 de aktif olacak, sanırım karıştırdınız :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Başarılar dostum her şey gönlünce olsun
Teşekkürler brom ❤️

Beni tercih ettiğin için teşekkürler dost, bol şans dilerim <3

Hayırlı olsun, kaliteli emek harcanmış bir oyun geliyor elinize sağlık.

Sistem süper, Yönetim zaten harika, Beklemedeyiz Krallll.
Teşekkür ederiz şimdiden hoş geldiniz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

reklam.png

Elaris Discord Sunucunda 30$ Giveaways başlamıştır!

Son düzenleme:
vip sistemi ve eski acedemi sistemi kötü vip direk paralıyı öne atan diğeride boşa sw ye boş hesap dolduran bir sistem diğer türlü güzel gözüküyor macroya oto drbly bastırmazsanız hele oyunu daha canlı tutarsını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
isro silkroad silkroad 80 cap ch silkroad isro silkroad isro private server silkroad online silkroad online elaris silkroad online emek silkroad private silkroad pvp silkroad unique sro

Geri
Üst Alt