Kapalı - [HOT] ELARIS | ISRO - R | 80 CAP CH MACRO | CAP UPGRADE | 3 AY DONATE | ZOR RATE | BETA 30.08.2025 | GO 05.09.2025 | Sayfa 5 | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı [HOT] ELARIS | ISRO - R | 80 CAP CH MACRO | CAP UPGRADE | 3 AY DONATE | ZOR RATE | BETA 30.08.2025 | GO 05.09.2025

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DeathMVP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 112
  • Görüntüleme Görüntüleme 44K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vip sistemi ve eski acedemi sistemi kötü vip direk paralıyı öne atan diğeride boşa sw ye boş hesap dolduran bir sistem diğer türlü güzel gözüküyor macroya oto drbly bastırmazsanız hele oyunu daha canlı tutarsını
Vip sisteminde verdiği özellikler büyük ölçüde dengelenmiştir, honor için 2 sistem var akademi ile olan sistem de buff biraz daha düşük özellik veriyor. Durability için macro da otomatik repair hammer kullanma özelliği var aktif ettiğiniz taktir de towna bile gitmenize gerek yok

Hersey Cok guzel Yani soyle olsun buda olsa iyi olurdu gibi birsey soylemeyedim hersey yerli yerinde.Tek bir sorun var oda VIP sistemi Bence bi o duzeltilmesi gerekiyor.cunku parayi basan cok buyuk avantajlara sahip olucak.Buda Oyundaki duzenin Bozulmasina Sebeb olucak bir durum.Pay to Win sistemi gibi.Vip Sistemi yine konulabilir Fakat bu kadar Avantaj saglatilmadan.Cunku Gercekten Emek veren insanlarda bu sefer bu konuya daha ilimli bakabilir bu benim nacizane fikrim. onun disinda cok basarili guzel bi sistem kurulmus oyunda.Acilisiniz Bol Playerli olsun ) !

Hersey Cok guzel Yani soyle olsun buda olsa iyi olurdu gibi birsey soylemeyedim hersey yerli yerinde.Tek bir sorun var oda VIP sistemi Bence bi o duzeltilmesi gerekiyor.cunku parayi basan cok buyuk avantajlara sahip olucak.Buda Oyundaki duzenin Bozulmasina Sebeb olucak bir durum.Pay to Win sistemi gibi.Vip Sistemi yine konulabilir Fakat bu kadar Avantaj saglatilmadan.Cunku Gercekten Emek veren insanlarda bu sefer bu konuya daha ilimli bakabilir bu benim nacizane fikrim. onun disinda cok basarili guzel bi sistem kurulmus oyunda.Acilisiniz Bol Playerli olsun ) !
VIP sistemde verilen özellikler en minimal şekilde entegree edilmiştir. Düşündüğünüz kadar denge farkı kesinlikle olmayacaktır bu akşam ki beta süreci için 20:00 da giriş yapıp siz de test edebilirsiniz. İlginiz ve görüşleriniz için teşekkür ederiz.

tanıtımdaki link kısımları çalışmıyor direk discorda atıyor ilgilenirsen iyi olur

Detaylarınızla hoş, mantıklı ve zevkli bir server oluşturmuşsunuz. Her zaman istediğim bakış açısında olmanız beni fazlasıyla memnun etti. Sizlerin yanında bu eğlenceye katılacak olmak harika olucaktır. Elinize, emeğinize sağlık teşekkür ederiz (y)

IGN:MokokoAmigo

Son düzenleme:
Detaylarınızla hoş, mantıklı ve zevkli bir server oluşturmuşsunuz. Her zaman istediğim bakış açısında olmanız beni fazlasıyla memnun etti. Sizlerin yanında bu eğlenceye katılacak olmak harika olucaktır. Elinize, emeğinize sağlık teşekkür ederiz (y)

IGN:MokokoAmigo
Bizimle beraber bu yolu yürüdüğünüz için mutluyuz, hoş geldiniz :)

bN0rm.png

bN0rq.png

bN0r7.png

bN0rI.png
IGN:Burjuva

heyecanla açılışı bekliyoruz
İGN:Constance
WI1zE.png

Son düzenleme:
BAŞARILAR
IGN: Muhbir
heyecanla açılışı bekliyoruz
IGN:Constance
Teşekkür ederiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şimdiden iyi oyunlar herkese

Reis epvpers de konu açmadın mı oraya da bi konu açsana
Konu açmak için 2 hafta beklememiz gerekiyor kuraldan kaynaklı, süre tamamlandığında konu aktif edilecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
isro silkroad silkroad 80 cap ch silkroad isro silkroad isro private server silkroad online silkroad online elaris silkroad online emek silkroad private silkroad pvp silkroad unique sro

Geri
Üst Alt