ranstamonsta
VSRO Gelişmiş Oyun için Macro Bot ve Diğer Araçları: Auto Alchemy, Auto Party, Pet Filter...
Piyasanın tanınan geliştiricilerinden bimbum tarafından topluluğa armağan edilen, korumasız (Unpacked) DLL ve full paket.
Piyasanın tanınan geliştiricilerinden bimbum tarafından topluluğa armağan edilen, korumasız (Unpacked) DLL ve full paket.
Merhaba SroCave Ailesi,
Bugün sıradan bir paylaşım yerine, Silkroad private server dünyasının saygıdeğer isimlerinden bimbum'un, sektördeki fırsatçılara tepki olarak yayınladığı çok değerli bir paketi sizlerle paylaşıyorum.
Bu özellikler normalde piyasada ücretli olarak "edit" adı altında satılmaktadır. Geliştirici, kendi yazdığı kodların başkaları tarafından parayla satıldığını gördüğü için bu projeyi herkese açık ve ücretsiz hale getirmiştir. Biz de SroCave olarak bu vizyona saygı duyuyor ve orijinal kaynağa sadık kalarak paylaşıyoruz.
Geliştiricinin Notu (Bimbum):
"Yıllar önce geliştirdiğim özelliklerin şu anda çeşitli kişiler tarafından satıldığını görüyorum. Bu yüzden bu özellikleri herkesin ücretsiz kullanımı için yayınlamaya karar verdim.
Eğer binlerce özellik içeren VSRO Filter kaynak kodlarıyla (Source) ilgileniyorsanız, Discord üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz."
Bu paket, oyun client'inize (Media.pk2 ve DLL enjeksiyonu ile) aşağıdaki "Premium" özellikleri kazandırır. DLL dosyası Un-Protected (Korumasız) olarak paylaşılmıştır, yani geliştiriciler inceleyebilir.
Auto Hunt: Oyun içi otomatik avlanma sistemi.
Auto Skill: Skilleri gecikmesiz ve otomatik kullanma özelliği.
Auto Potion: HP, MP ve Pill gibi potları otomatik basma.
Auto Buff: Karakterin kendi bufflarını sürekli kontrol edip tazelemesi.
Auto Party Buffs: Party üyelerine otomatik buff basma desteği (Support karakterler için).
Auto Scroll Use: Hız, defans vb. scrollar bittikçe otomatik yenileme.
Auto Party Matching: Otomatik party eşleştirme ve kurulma sistemi.
Advanced Pet Filter: Detaylı toplama filtresi (neleri toplayıp neleri bırakacağını seçin).
Auto Alchemy: Otomatik artı basma sistemi ile yorulmadan upgrade yapın.