Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tessekurlerMerhaba srocave ailesi, Alfheim-R Online'ı açtığımızda kullandığımız filteri paylaşıyorum. Paylaşma nedenimin hikayesi biraz uzun, her neyse işte linkler:
*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***
Ekli dosyayı görüntüle 15392
Ekli dosyayı görüntüle 15394
tesekkurlerMerhaba srocave ailesi, Alfheim-R Online'ı açtığımızda kullandığımız filteri paylaşıyorum. Paylaşma nedenimin hikayesi biraz uzun, her neyse işte linkler:
thxxxxxxxxxxxMerhaba srocave ailesi, Alfheim-R Online'ı açtığımızda kullandığımız filteri paylaşıyorum. Paylaşma nedenimin hikayesi biraz uzun, her neyse işte linkler:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
hannnkkksMerhaba srocave ailesi, Alfheim-R Online'ı açtığımızda kullandığımız filteri paylaşıyorum. Paylaşma nedenimin hikayesi biraz uzun, her neyse işte linkler:
ThanksMerhaba srocave ailesi, Alfheim-R Online'ı açtığımızda kullandığımız filteri paylaşıyorum. Paylaşma nedenimin hikayesi biraz uzun, her neyse işte linkler:
NiceeeeeeeeeeeeeeeeeHello srocave family, I am sharing the filter we used when we opened Alfheim-R Online. The story of why I share is a bit long, anyway here are the links:
tskrlerMerhaba srocave ailesi, Alfheim-R Online'ı açtığımızda kullandığımız filteri paylaşıyorum. Paylaşma nedenimin hikayesi biraz uzun, her neyse işte linkler: