Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heHello srocave family, in this location I am sharing the code names and meanings of the events found in .sct's for isror files below:
*** Hidden content cannot be quoted. ***
Stay tuned to srocave.
tyMerhaba srocave ailesi, bu konumda isror files için .sct'lerde bulunan eventlerin kodisimleri ve anlamlarını aşağıda paylaşıyorum:
*** Gizlenmiş içerik alıntılanamaz. ***
srocave'i takipte kalın.
xTS您好 srocave 家族,在这里,我分享了以下 isror 文件的 .scts 中事件的代号和含义:
隐藏的内容不能被引用。***
请继续关注 Srocave。TS 系列
dai tyMerhaba srocave ailesi, bu konumda isror files için .sct'lerde bulunan eventlerin kodisimleri ve anlamlarını aşağıda paylaşıyorum:
srocave'i takipte kalın.
thxxxxxxxHello srocave family, below I share the codenames and meanings of the events in the.scts for isror files in this location:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
stay tuned to Srocave.
ThhhannlMerhaba srocave ailesi, bu konumda isror files için .sct'lerde bulunan eventlerin kodisimleri ve anlamlarını aşağıda paylaşıyorum:
srocave'i takipte kalın.
ne imiş bunlarMerhaba srocave ailesi, bu konumda isror files için .sct'lerde bulunan eventlerin kodisimleri ve anlamlarını aşağıda paylaşıyorum:
srocave'i takipte kalın.
ty brooooooooooMerhaba srocave ailesi, bu konumda isror files için .sct'lerde bulunan eventlerin kodisimleri ve anlamlarını aşağıda paylaşıyorum:
srocave'i takipte kalın.