Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederiz.Alışılmışın dışında bir sistem kurduk bol etkinlik aktivite siz değerli oyuncularımızın beğeneceğini umut ediyoruz.Bizlerde sizler gibi sabırsızlıkla bekliyoruz.Tasarımlar var görseller mükemmel olmuş ellerinize sağlık 20 CAP bir server daha önce hiç denememiştim sizin ile birlikte yeni bir başlangıç olacak eğlenceli ve kalite dolu bu server düzenine benziyor Bilgisayar' a Guild olarak rakip olucaz galiba başarılarınızın devamını diler en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunarım iyi calısmalar.
Sizler için farkındalık yaratmak istedik.Farklı bir deneyim sunup size daha güzel şeyler yaşatmak istiyoruz.Sözümüzün arkasındayız jarion sunucumuz 3 aydır aktif durumda ve aktifde kalacaktır. <3Alışılmışın yanında bir sw olmuş tanıtımı detaylı inceledim beğendiğim noktalar var emek verilmiş bir sistem uğraşılmış baya Jsro olarak jarion swnizde oynamıştım halada oynuyorum orada buradada oynuyacam görevler yeni etkinlikler ve levele göre uniq sisteminiz başarılı solo oyuncuyum guilde katılırım gameing pc tamda oyuna göre olmuş şimdiden başarılar Jarion <3
hahaha chakji slotları daha kalabalık agaağaçlara pt kurucaz gelmek isteyen dm atsın
IGN: AGESTY
Hiç bir projemizi 2 günlük diye başlatmadık.Adaletli ve temiz bir oyun yaptık öylede yönetiyoruz.Amacımız her zaman farkındalık yapabilmek ve piyasada olmayan bit sunucuyla değerli arkadaşlarımızın karşısındayızfantazi server 2 gün sonra kapanır
Çok keyif alacağınıza eminiz.Hoşgeldiniz şimdidenhmm denenebilir
Konuştu kendini kahin sanan arkadaş .dfantazi server 2 gün sonra kapanır
hayırlı olsun dostumYeni bir başlangıç, yeni bir serüven!
Olmayanı yapmak, fark yaratmak JSRO ekibinin işi!
Tüm dostlarımızı bu eşsiz maceraya, yepyeni bir başlangıca davet ediyoruz.
No Pay, No Ingame — Her şey emekle, her şey adil!
Teşekkür dostum <3Konuştu kendini kahin sanan arkadaş .d
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
hayırlı olsun dostum