Kapalı - Kitan Online Reborn | 110 Cap EU & CH | Power Drop | %50 Emek - %50 Pvp | Open Market | Full Aktivite | 1500+ Player! | SroCave - SRO Destek Forumu

Kapalı Kitan Online Reborn | 110 Cap EU & CH | Power Drop | %50 Emek - %50 Pvp | Open Market | Full Aktivite | 1500+ Player!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kitannonline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 93
  • Görüntüleme Görüntüleme 94K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kitannonline

Cerberus
DDbVfab.jpg

F7Yobab.jpg

Yo1tgab.jpg

PPcVcab.jpg

pju6gab.jpg

Son düzenleme:
Önceki sezonda oynamıştım sistemi güzel paysız ve ingamesiz güvenilir bi proje bakalım betayı bekliyorum.

teşekkür ederiz sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız <3

Hayırlı olsun tanıtım gayet güzel güzel bir kitle ile açılacağını düşünüyorum başarılar dilerim şimdiden

Çok güzel ve detaylı bir açıklama olmuş. Sabırsızlıkla açılacağı günü bekliyorum eminim çok güzel bir kitle yakalayıp adil bir şekilde yöneterek herkese hitap edeceksiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
NickName: Azazel

Merhaba öncelikle Serveriniz Hayırlı olmasını Dilerim Gayet Güzel Bir Konu Anlatımı Olmuş Beklenen 120 Cap Serverler Arasında En göz Alıcı ve En Eglenceli Bir Sunucu ile Karşılaştık Herkese Bol Şans Dilerim #Sosyetehatun

Başarılı bir proje sabırsızlıkla bekliyoruz… nick: Shoot2Kll

Son düzenleme:
Oyuncular için güzel bir sv olacağını düşünüyorum tanıtım güzel bazı eksikler var onlarda tamamlandıktan sonra harika bir açılış olacaktır şimdiden herkese başarılar
Scr4M__

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt