40 Cap - L-Silkroad 40 Cap REAL+1000 PLAYER UPGRADE SYSTEM | Sayfa 2 | SroCave - SRO Destek Forumu

40 Cap L-Silkroad 40 Cap REAL+1000 PLAYER UPGRADE SYSTEM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ramuvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 274
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
lppwtqj.png
ll4zh7c.png
sh6bs5k.png
rgmfxvb.png
7vnb5b2.png
n33v4fq.png
4cto6wv.png
n5qfmyz.png
93tea94.png
6qa33pg.png
reb0wrd.png
pj2jm5y.png
k4a9xzn.png
t4uc95v.png
laooxel.png
Keep going Amazing 😍 🔥
IGN : Kasparov
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Keep going Amazing 😍 🔥
IGN : Kasparov

TANITIMINI OKURKEN BİLE HOŞUMA GİTTİ PARA TUZAĞI OLMAYAN TEK SERVER TESEKKÜRLER ADMİN...

IGN: AYRANCI

TANITIMINI OKURKEN BİLE HOŞUMA GİTTİ PARA TUZAĞI OLMAYAN TEK SERVER TESEKKÜRLER ADMİN...

IGN: AYRANCI
hoşgeldiniz güzel yorumunuz için teşekkürler

ZOR SERVER BEĞENİRİM AMA BU ÇOK FARKLI SİSTEM OLMUŞ TAM İSTEDİĞİM GİBİ ÖZELLİKLE TEKRAR SÖYLÜYORUM PARA TUZAĞI DEİL BAYA GÜZEL OLMUŞ ELİNİZE SAĞLİK
IGN: AYRANC1

ZOR SERVER BEĞENİRİM AMA BU ÇOK FARKLI SİSTEM OLMUŞ TAM İSTEDİĞİM GİBİ ÖZELLİKLE TEKRAR SÖYLÜYORUM PARA TUZAĞI DEİL BAYA GÜZEL OLMUŞ ELİNİZE SAĞLİK
IGN: AYRANC1
tekrardan teşekkür ederiz iyi oyunlar dilerim <3

güzel oyun emege deger oynanır ekipce burdayız adil ve adaletli olması temenniyle Macro sistem deme ?

güzel oyun emege deger oynanır ekipce burdayız adil ve adaletli olması temenniyle Macro sistem deme ?
merhaba hayır macro sistem değil fakat bot ile öne geçilecek herşey engelli örnek vermek gerekirse bot ile kervan cekmek gibi

merhaba tekrardan oyun çok güzel begendim ekible gelicez uzun soluklu server emek emege degen server istedigimiz yörüngede oyun elinize emeginize saglık ama oyun

merhaba tekrardan oyun çok güzel begendim ekible gelicez uzun soluklu server emek emege degen server istedigimiz yörüngede oyun elinize emeginize saglık ama oyun
merhaba lütfen discord kullanıyorsanız discord sunucumuza katılmayı unutmayın indirme linkleri çarşamba günü aktif olacak suanda indirmeler aktif değil çarşamba günü kayıt ve indirmeler aktif olacaktır

Etiketler Etiketler
40 cap silkroad 40 cap sro l-silkroad lsilkroad lsro old-school silkroad silkroad online silkroad private server silkroad server silkroad sv sro private server sro server sro sv vsro

Geri
Üst Alt