100 Cap - Luxury Online II Season | 100 Cap | Chinese Only | Stall System | Beta 24.08 | Official 04.09 | SroCave - SRO Destek Forumu

100 Cap Luxury Online II Season | 100 Cap | Chinese Only | Stall System | Beta 24.08 | Official 04.09

1774162626_b750f2139e8fc755.png

1774162626_0f79b1d4ff346580.png

1774162627_d9407b7f867d9de1.png

1774162628_540acab3ab9c6a87.png

1774162629_9429631cbb69a8ea.png

1774162630_c7a3fc72a7501573.png

1774162631_0e975188ad689a75.png

1774162631_738ec0a036f2c611.png

1774162632_f3967a8d01a90168.png

1774162633_da21d1b0b62ce7df.png

1774162634_e8ef239ba77f82bb.png

Uzun zamandır beklediğimiz server sonunda açılıyor 2 yıldır ordan oraya gezmekten ha kapandı ha kapanacak demekten bıktık kaliteli yönetici ve dostlarıyla daha iyisini yapacağınızdan şüphem yok keyifle uzun yıllar birlikte oynayacağımız oyun sonunda geldi ...

Helal olsun Luxury ekibine, sonunda düzgün bir Chinese only açılıyor gibi. 100 cap tam kıvamında. Gold odaklı ekonomisi + stabilite vaadi varsa bu server baya tutar. Eski job war özleyenler için birebir gibi duruyor. Açılışı sabırsızca bekliyorum!

Bunun yerine şunu yapsalar ne güzel olurdu diyebileceğim hiçbir şey bulamadım. Elinize emeğinize sağlık. Geriye sadece keyif almak için açılmasını beklemek kalmış. Devamlılık vaadi de olduğuna göre ekipçe başlayabiliriz.

Uzun zamandır böyle bir sw bekliyordum emeği geçen herkese teşekkür ederim eski sro dan aldığımız tadı bu sw de alacağız açılacağı günü iple çekiyorum şimdiden herkese başarılar diliyorum.

Kalite tesadüf değildir. Başarılar.
Teşekkür eder, bekleriz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Uzun zamandır beklediğimiz server sonunda açılıyor 2 yıldır ordan oraya gezmekten ha kapandı ha kapanacak demekten bıktık kaliteli yönetici ve dostlarıyla daha iyisini yapacağınızdan şüphem yok keyifle uzun yıllar birlikte oynayacağımız oyun sonunda geldi ...
Sürekli kapanan ve sürekli CAP yükseltilen oyunlardan çok şikâyet olduğunu gördük. Silkroad Online kitlesinin yaş ortalaması da belli. Oradan oraya sürüklenen insanları gördükçe, onları kaliteden ve Luxury Online deneyiminden mahrum bırakmak istemedik. Hoş geldiniz.

Helal olsun Luxury ekibine, sonunda düzgün bir Chinese only açılıyor gibi. 100 cap tam kıvamında. Gold odaklı ekonomisi + stabilite vaadi varsa bu server baya tutar. Eski job war özleyenler için birebir gibi duruyor. Açılışı sabırsızca bekliyorum!
Çok teşekkür ederiz. Sunucu, Job sistemi üzerine kurulu olduğu için eşsiz Job savaşları geçireceğinize emin olabilirsiniz. Sistemsel olarak uzun ömürlü bir yapıya sahibiz; biz de bizi terk etmeyen oyuncularımıza sadık kalacağız. Hoş geldiniz.

Bunun yerine şunu yapsalar ne güzel olurdu diyebileceğim hiçbir şey bulamadım. Elinize emeğinize sağlık. Geriye sadece keyif almak için açılmasını beklemek kalmış. Devamlılık vaadi de olduğuna göre ekipçe başlayabiliriz.
Öncelikle çok teşekkür ederiz. Belli bir olgunluğa erişmiş insanların sunucumuzdan keyif almaması mümkün değildir. Her açıdan oyuncu dostu bir sistem tasarladık; bu, buzdağının yalnızca görünen kısmı. Kademeli olarak, oyunun dengesini bozmadan yenilikler getirmeye devam edeceğiz. Ne eski oyuncuların emeklerini çöpe atacağız ne de yeni gelen oyuncularımızın geç kalmışlık hissine kapılmasına izin vereceğiz. Siz ve ekibiniz, hoş geldiniz.

Uzun zamandır böyle bir sw bekliyordum emeği geçen herkese teşekkür ederim eski sro dan aldığımız tadı bu sw de alacağız açılacağı günü iple çekiyorum şimdiden herkese başarılar diliyorum.
Old Silkroad’un modernize edilmiş hâli: Luxury Online. Teşekkür ederiz, hoş geldiniz.

Gorunuse göre aradığımız kan bulundu vatana millete hayırlı olsun
Hayırlısı olsun, teşekkür ederiz. Böyle pozitif geri dönüşler almak ve Silkroad topluluğunun temiz oyunları da tercih etmesi bizi sevindirdi. Hoş geldiniz.

Son düzenleme:
Kalitesi tartışılmicak bir proje olmuş Gönül rahatlığıyla keyifini sonuna kadar çıkaracağımız bir oyun düzeni teşekürler #Luxuryonline

Güzel iş olmuş gibi duruyor. Sro defterini kapatmak üzereydim. Gördük artık mecbur başlayacağız. Arkadaşlara iletip toparlandığımız kadarıyla guildimizi kurucaz. Dişimize göre rakipler olacaktır diye düşünüyorum.

Harika bir tanıtım olmuş. vizyonunuz gayet başarılı. Açılış tarihini beklemedeyiz 💪🏻💪🏻
Çok teşekkür ederiz, hoş geldiniz.

Kalitesi tartışılmicak bir proje olmuş Gönül rahatlığıyla keyifini sonuna kadar çıkaracağımız bir oyun düzeni teşekürler #Luxuryonline
Böyle pozitif geri dönüşler almak bizi geleceğe dair umutlandırıyor. Çok teşekkür ederiz, hoş geldiniz.

Güzel iş olmuş gibi duruyor. Sro defterini kapatmak üzereydim. Gördük artık mecbur başlayacağız. Arkadaşlara iletip toparlandığımız kadarıyla guildimizi kurucaz. Dişimize göre rakipler olacaktır diye düşünüyorum.
Evet, maalesef insanları oyundan uzaklaştırdılar. Oysa bir nesil bu oyunla büyüdü. Çok sevdiğim bir sözle şöyle cevap vermek isterim: “Silkroad Online bırakılmaz, sadece ara verilir.” Sizin ve ekibinizin keyif alacağına yürekten inanıyoruz. Discord ve Facebook sayfamıza gelen yoğun mesajlar da bunun bir göstergesi. Gerçekten güçlü ve keyifli bir rekabet ortamı oluşacağına eminiz. Siz ve ekibiniz de hoş geldiniz.

Son düzenleme:
Şimdiden mükemmel görünüyor. zevkle, eğlenerek uzun soluklu bir oyun olması dileğimle

Merhabalar,

Bugün itibarıyla kapalı beta sürecimiz aktif hale gelmiştir. İndirme linklerimiz paylaşılmış olup, detaylı bilgilere web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Katılımınız ve ilginiz için teşekkür eder, iyi oyunlar dileriz.​

Betadayim harika sistem olmus, buildler dengeli server lokum gibi

Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt