SroCave ailesine selamlar,
Türk Silkroad Online geliştiricilerinin ve topluluğunun en büyük bilgi paylaşım platformu olan SroCave forumlarında, piyasada haksız kazanç kapısına dönüştürülen sistemleri sizlerle ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyoruz.
Bugün, Maxiguard güvenlik/filtre altyapısını kullanan sunucular için geliştirilmiş Character View (Karakter Görüntüleme) sisteminin dosyalarını sizlerle paylaşıyorum.
Müşterisine zerre kadar saygısı olmayan, sattığı ürünün arkasında durmayan ve sadece cebini doldurmayı hedefleyen bu şahısla kesinlikle ticaret yapmanızı önermiyorum. SroCave topluluğunda bu tarz paragöz yaklaşımlara ve yardımlaşmadan uzak zihniyetlere yer yok. Bu duruma tepki olarak ve başka geliştirici arkadaşlarımızın mağdur olmaması adına, bu dosyaları tüm SroCave üyelerine tamamen ücretsiz (public) olarak sunuyorum.
SroCave forumlarında bilgi paylaştıkça çoğalır. Emek sömürücülerine inat, paylaşımlara destek olmak için konuyu beğenmeyi ve düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Güle güle kullanın!
Türk Silkroad Online geliştiricilerinin ve topluluğunun en büyük bilgi paylaşım platformu olan SroCave forumlarında, piyasada haksız kazanç kapısına dönüştürülen sistemleri sizlerle ücretsiz olarak buluşturmaya devam ediyoruz.
Bugün, Maxiguard güvenlik/filtre altyapısını kullanan sunucular için geliştirilmiş Character View (Karakter Görüntüleme) sisteminin dosyalarını sizlerle paylaşıyorum.
Neden Ücretsiz Paylaşıyorum? (Kısa Bir Uyarı)
Bu dosyaları piyasada "Mandour" ismiyle bilinen bir şahıstan 50$ (Dolar) karşılığında satın aldım. Ancak kendisinin tek derdinin sadece para koparmak olduğunu acı bir tecrübeyle öğrendim. Dosyaları teslim aldıktan sonra sistemin kurulumunu yapmasını rica ettiğimde, bunun için benden utanmadan tekrar ekstra ücret talep etti.Müşterisine zerre kadar saygısı olmayan, sattığı ürünün arkasında durmayan ve sadece cebini doldurmayı hedefleyen bu şahısla kesinlikle ticaret yapmanızı önermiyorum. SroCave topluluğunda bu tarz paragöz yaklaşımlara ve yardımlaşmadan uzak zihniyetlere yer yok. Bu duruma tepki olarak ve başka geliştirici arkadaşlarımızın mağdur olmaması adına, bu dosyaları tüm SroCave üyelerine tamamen ücretsiz (public) olarak sunuyorum.
Dosya İçeriği ve Kullanım
Bu dosyalar, Maxiguard filtre sistemine entegre olarak çalışan ve oyun içerisindeki karakterlerin eşyalarını, statlarını ve diğer detaylarını görüntülemenize olanak tanıyan altyapıyı içermektedir. Dosyaları kendi projenize göre yapılandırarak sunucunuza entegre edebilirsiniz.
İndirme Bağlantısı
Dosyalara ve şifresine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:SroCave forumlarında bilgi paylaştıkça çoğalır. Emek sömürücülerine inat, paylaşımlara destek olmak için konuyu beğenmeyi ve düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Güle güle kullanın!