Yardım - MBOT CLİENT YEME SORUNU | SroCave - SRO Destek Forumu

Yardım MBOT CLİENT YEME SORUNU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baba_yorgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Mbotta sürekli olarak hiçbişey yokken aniden client atıyor / ne yaptıysam düzeltemedim, oyun ayarları tüm efectler kapalı olarak oynuyorum gine aynı , başka yerlerden mbotlar indirdim denedim gine aynı / win7 kullanuıyorum pc özellikleride gayet iyi , biraz işlemci ısınıyor sadece o kadar, diretx/ m.visual c+ vs hepsi eski sürümler dahil yüklü , sorun ne olabilir bilen yardımcı olursa sevinirim yoksa format atıcam, client yemekten oyun oynatmıyor gına getirdi.

client atıyor kısmında ki kastın tam olarak nedir yardımcı olayım.

clientless genelde serverla alakalı olur dump dosyalarını editörün inceleyip hatalı yeri bulması gerekir dumplarını at kontrol ettir hangi sw de oynuyorsan

clientless genelde serverla alakalı olur dump dosyalarını editörün inceleyip hatalı yeri bulması gerekir dumplarını at kontrol ettir hangi sw de oynuyorsan
dediğin gibi serverle alakalıda olabilir ama bence pc lede alakası var çünkü aynı oyunu oynuyan başklarıda var guildden veya bşka arkdşlara sordugumda onlarda bi sıkıntı yoktu sadece ben clientleses yiyordum, ve mesala şöyle bişe playerlerin çok olduğu kervan, medusa alanı gibi yerde anlaşılır bişe dicemde, hiç bişe yok normal olarak solo slotta botta kasarkende clientles yemesi normal olamaz. genel olarak şunu sorayım cleintleses yemenin pc bileşenleri içerisinde en başlıca hangi parçadan kaynaklanıyor olabilir ( işlemci /ekran kartı / ram vs ) ? mbotla alakalı olarakda mbotun cleintles geçme kısmını kapatmak/devre dışı bırakmak gibi bişe ayarlarından veya başka bir program elle engellemek mümkün mü ? (forumlarda cleintlese otomatik geçmesi botun kendini bi nevi korumaya alması olarak söyleniyor/ bende diyorumki isterse pc yansın bot cleitnlese geçmesin :D varsa böyle bi ayar veya bi program dönüş bekliyorum

Kanka Server ile ilgili olur yada pc yavaş ise

kankam yapman gereken dump dosyalarını oynadığın editöre atmak çok bilgili değilim ama bir sorun varsa dump dosyaların bunu söylüyor zaten

Etiketler Etiketler
Yok

Geri
Üst Alt