Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederiz.İnşallah oyuncularımız ile birlikte up uzun ve eğlenceli bir sisteme sahip olacağız.harika bir konu tanıtımı ve devamlılığı olacak bir çalışma solo oyuncu dostu olacağından kalabalık olacağını ön görüyor ve başarılar diliyorum açılış tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz
Teşekkür ederiz uzun bir serüven bizleri bekliyor inşallahbaşarılar, denge çok iyi korunmuş. Uzun soluklu bir server olacağı tanıtımdan aşikar.
-Naira
Emeğinize sağlık gayet başarılı buldum fakat VİP sistemi kötü olmuş parayı basanlar her zaman ön planda olacak, umarım VİP sistemini kaldırırsınız, ayrıca oyunda bot olacak mı tanıtımda göremedim, Macro bot veya cracklı botlar?
oyun içerisinde donate atan ile atmayan arasında fark olması gerekiyor bu bütün oyunlarda geçerli o zaman oyuna donateyi kim atacak ? %3-4 fark gayet normalEmeğinize sağlık gayet başarılı buldum fakat VİP sistemi kötü olmuş parayı basanlar her zaman ön planda olacak, umarım VİP sistemini kaldırırsınız, ayrıca oyunda bot olacak mı tanıtımda göremedim, Macro bot veya cracklı botlar?
Nası hala kendi serverinde oynayıp başka oyunların altına kötü yorum atıp burda ingame doldurmaya devam mıoyun içerisinde donate atan ile atmayan arasında fark olması gerekiyor bu bütün oyunlarda geçerli o zaman oyuna donateyi kim atacak ? %3-4 fark gayet normal
Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsun demek istediğimi anlamamışsın bile, herkes iyi kötü donate atıyor zaten, örneğin ben 1k silk çekip en kötü vip'i alıyorum parayla işi olmayan 50k silk alır en yüksek vip'i alır, donate atmamış mı oluyorum? Parası olan yine silkini alsın isterse 100k silk alsın o beni ilgilendirmez ama az silk alanla çok silk alan arasında ciddi bir fark var onu demek istiyorum anladın mı güzel kardeşim? O yüzden diyorum VİP kalksa daha iyi olur diye.oyun içerisinde donate atan ile atmayan arasında fark olması gerekiyor bu bütün oyunlarda geçerli o zaman oyuna donateyi kim atacak ? %3-4 fark gayet normal
Bütün botlar açık olacakEmeğinize sağlık gayet başarılı buldum fakat VİP sistemi kötü olmuş parayı basanlar her zaman ön planda olacak, umarım VİP sistemini kaldırırsınız, ayrıca oyunda bot olacak mı tanıtımda göremedim, Macro bot veya cracklı botlar?
Harika ama VIP sistemi can sıktı, umarım kaldırırlar o sistemiBütün botlar açık olacak![]()
Burada kaçırdığınız nokta malesef sadece silki almak yetmiyor.Silki harcayan VIP bufunu alabiliyor.Ayrıca silk scroll ilede bug olmasını önledik.Yani sürekli silk satın alıp onu basıp silk buff kasamıyor oyuncular kendilerine.Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsun demek istediğimi anlamamışsın bile, herkes iyi kötü donate atıyor zaten, örneğin ben 1k silk çekip en kötü vip'i alıyorum parayla işi olmayan 50k silk alır en yüksek vip'i alır, donate atmamış mı oluyorum? Parası olan yine silkini alsın isterse 100k silk alsın o beni ilgilendirmez ama az silk alanla çok silk alan arasında ciddi bir fark var onu demek istiyorum anladın mı güzel kardeşim? O yüzden diyorum VİP kalksa daha iyi olur diye.
sen çok yanlış anladın olayı adamın sistemi harcama yapana vip buff veriyor yoksa dediğin herkes silk yükler harcamaz satarSırf yorum yapmak için yorum yapıyorsun demek istediğimi anlamamışsın bile, herkes iyi kötü donate atıyor zaten, örneğin ben 1k silk çekip en kötü vip'i alıyorum parayla işi olmayan 50k silk alır en yüksek vip'i alır, donate atmamış mı oluyorum? Parası olan yine silkini alsın isterse 100k silk alsın o beni ilgilendirmez ama az silk alanla çok silk alan arasında ciddi bir fark var onu demek istiyorum anladın mı güzel kardeşim? O yüzden diyorum VİP kalksa daha iyi olur diye.
Brocum yanlış anladıysam düzeltirsin, tanıtımda 1k silk harcayan şu VIP olacak yazmıyor ben kendi düşüncelerimi yazdım.sen çok yanlış anladın olayı adamın sistemi harcama yapana vip buff veriyor yoksa dediğin herkes silk yükler harcamaz satarumarım bir laf konuşmadan önce acaba diyerek düşünürsün güzel kardeşim
sonra sırf yorum yapmak için yapıyorsun derler
![]()
Baskı gelebilir sorun değil.Herkes farklı ekipler oluşturabilir.Buda oyunun geleceğini oldukça etkileyecektir.hem uprage sistem hem de vıp sıstem oldukça tutulmaz örneklerini çok gördük malesef zamanınız varken düşünün bir de guild limit 8 ne değişin diye baskıları şimdiden gözümün önüne geldi bile neyse k.g
Daha betamız başladıKayıt olamıyoruz bir sorun mu var ?
FW Cumartesi günü roc pazar günüHerşey iyi güzel de. FTW nin 21:30 oldugu yerde ROC unq i haftada 1 defa yapıp 22:00 da çakıştırmanı anlayamadım. Birinden birini seçmek zorunda mı playerlar![]()