60 Cap - NxSRO | 60 CAP | 200+ TEKİL OYUNCU | CAP UPGRADE | SOX UPGRADE | HARD RATE | EMEK SERVER | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

60 Cap NxSRO | 60 CAP | 200+ TEKİL OYUNCU | CAP UPGRADE | SOX UPGRADE | HARD RATE | EMEK SERVER

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nexeris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Başladık cok güzel bir severe benzıyor ınsallah daha iyi olcaktır
IGN:Keishera

hayırlı olsun güzel sw ben severek oynuyorum, tavsiye ederim.
IGN: Supergirl

Son düzenleme:
GERÇEKTEN HARİKA OLMUŞ GAYET GÜZEL SARIYOR ETKİNLİK BİTMİYOR NORMAL KASARKEN BİLE sun mon İTEMLER DÜŞÜYOR ÇOK PROF Bİ OYUN OLMUŞ GMLER OLSUN ETKİNLİKLER ÖDÜLLER BİTTMİYOR HER KONUDA YARDIMCI OLUYORLAR ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM HERKESİ BEKLERİZ NİCK PisiKoManiC (y):cool:

Geçen seneden beri şöyle sağlam emek server açılsada oynasak diyorduk eski günlerdenki gibi akıyor maşallah <3
İGN : Anac0nda_

oyun solo playerlar için şahane .. Tek yapman gereken indirip oyuna girip biran önce lw atlamanız :) bir ihtiyacınız olursa oyundan UnaBomBer'e yazın gerekli destegi saglarım...

IGN
UnaBomBer

Başarılar Dilerim. Keyifle oynuyorum gelecek arkadaşlara tavsiye ederim geç kalmasınlar.

Nick: 3Phase

Herkezi Bekliyoruzzzz NxSro
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeniden Başlıyoruzzzz NXSRO

IGN KB52_

Herkese merhaba,
Oyun ve GM alakası gerçekten çok güzel.

IGN: Beauty

Emeğinize sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş etkinliği bol sıkılmadan etmeden oynanıcak tek oyun .

-NONShadow

Emeğinize Sağlık Güzel Server Olmuş. Server'ın Devamlılığını Dilerim :)

xAntiochiax

Renkli sunucuya renk katmaya geldik birazda bizden renk olsun <3
IG : DionisoSTV
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

IG : DionisoSTV

Son düzenleme:
Renkli sunucuya renk katmaya geldik birazda bizden renk olsun <3 DarkCORE <3

IGN: elmeM0

Etiketler Etiketler
#silkroad60cap 60cap @60cap emek emek60 emek60cap emekserver hard nxsro silkroad sillkroadonline

Geri
Üst Alt