Uzun zamandır Silkroad oynayan biri olarak 50 Cap server fikrini gerçekten başarılı buluyorum. Eski güzel günlerin atmosferini ve nostaljisini korurken, yeni sistemlerin sunduğu bazı yenilikleri de oyuna dahil etmesi bence serverı farklı bir noktaya taşıyor.
Özellikle 50 Cap olması benim için ayrı bir artı. Oyunun eski dönemlerindeki build çeşitliliği, PvP dengesi, party sistemi ve karakter gelişimi daha anlamlı hale geliyor. Bir yandan eski Silkroad'ın verdiği o tadı alırken, diğer yandan günümüz oyuncusunun beklentilerine cevap veren sistemlerin bulunması güzel bir sentez oluşturmuş.
Bence bu tarz serverların en büyük avantajı, sadece nostaljiye güvenmek yerine eski ve yeniyi doğru şekilde bir araya getirmesi. Umarım yönetim bu dengeyi bozmaz ve oyuncu geri bildirimlerini dikkate alarak serverı uzun süre ayakta tutar.
Kısacası, eski Silkroad'ı özleyen ama tamamen eski sistemlere dönmek istemeyen oyuncular için 50 Cap güzel bir orta yol olmuş. Serverın geleceğini ve zaman içerisinde nasıl gelişeceğini merakla takip ediyorum.
IGN: Esdese