90 Cap - ! Oasis Online 90 CAP | 2300+Player l Drop System | UpGrade System | Dungeon System | New JOB | OpenMarket | Grand: 19.12.2025 l 1000$ Ödül Havuzu | Sayfa 3 | SroCave - SRO Destek Forumu

90 Cap ! Oasis Online 90 CAP | 2300+Player l Drop System | UpGrade System | Dungeon System | New JOB | OpenMarket | Grand: 19.12.2025 l 1000$ Ödül Havuzu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dogan574
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 57K
oyunda presiz adıma atamıyorsunuz. Yani emeğiniz ile oyunda birşey yapmanız mümkün değil. emek ile adım bile atamazsınız. parayı verenin düdüğünü çalacağı bir sw. maxi 2,5 hafta veriyorum bu swye. düşünsenize kervan çekeceksiniz pre istiyor :D teleport olacakısınz pre istiyor :D preli slotta vardır kesin :D o yüzden paranızı ona göre kullanın derim. bol şans
Hocam 1-samaekand dediğiniz premium slot zaten onu geçtim haberiniz yok sanırım ilk 1000 keyıt premium plus hediye ettik oyuncularımıza para önem verseydik emin olun hediye bişey vermezdik

Güzel ve başarılı Bir Proje 🙏🏻🙏🏻
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güzel ve keyifli Geçecek Başarılar Diliyorum herkese <3

Son düzenleme:
güzel sunucu oynamaya deger
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

EplicSea

Etiketler Etiketler
oasis 90 cap oasis online oasis silkroad oasis sro silkroad online oasis silkroad private server silkroad pvp silkroad server sro private server sro pvp sro server

Geri
Üst Alt