Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!Hayırlı olsun brom bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!Hayırlı olsun brom bekliyoruz![]()
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!80 cap için oldukça zengin bir oyun dizaynı oluşturulmuş , özlenen eski ruh , sıkıcılıktan & kısır döngüden arındırılmış bir şekilde sunulmuş. Emeğinize sağlık , hayırlı olsun![]()
IGN : AGU
ign: Qandre
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!ign: Qandre
Başarlı İg Toneshifterz
Guzel bir sistem guzel olacak bekliyorum
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!Başarlı İg Toneshifterz
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!Guzel bir sistem guzel olacak bekliyorum
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!HAYIRLI OLSUN
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!LosttergeN
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!old school bir sistemde oynamayalı uzun zaman olmuştu, umarım uzun soluklu bi sw olur
IGN: Tarantino
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!Sabırsızlıkla beklıyorum gercekten cok güzel tanıtım olmus ellerinize saglık ınsaşllah uzun soluklu oyun olur
IGN: Hisytria