Hoşgeldin kardeşimSabırsızlıkla beklıyorum gercekten cok güzel tanıtım olmus ellerinize saglık ınsaşllah uzun soluklu oyun olur
IGN: Hisytria
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin kardeşimSabırsızlıkla beklıyorum gercekten cok güzel tanıtım olmus ellerinize saglık ınsaşllah uzun soluklu oyun olur
IGN: Hisytria
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!IGN :- DT_1990
Çok güzel bir sw tanıtımı olmuş,başarılar.
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!IGN : Severange
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!Hayırlı olsun başarılar BEST !!
IGN : Roltsin
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!Öncelikle Hayırlı olsun gerçekten çok emek verilmiş bir proje tanıtımtandan
IGN; Dk
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!Hayırlı olsun
IGN : Solvex
IGN : FeeLMyCrit
Güzel Yorumunuz için Teşekkür Ederiz. Discord sunucumuza katılmayı unutmayınız: Old-Legend Online Discord Sunucusu'na katıl!IGN : FeeLMyCrit
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ON FIRE <3
IGN : FeeLMyCrit
GEL KNK GEL ON NUMARAakşam bir gelir bakarım ya niye olmasın
IGN: Panda